ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ": ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


  Νέα συγκέντρωση στο κατάστημα της επιχείρησης στην οδό Καρόλου Ντηλ, παρεμβάσεις στις Επιθεωρήσεις Εργασίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι της επιχείρησης
    Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, με τετράωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες, έως και το Σάββατο 30 Απρίλη, ενώ στη συνέχεια θα αποφασίσουν τις μορφές πάλης με τις οποίες θα κλιμακώσουν μετά το Πάσχα.
    Από νωρίς έκαναν παρεμβάσεις στις κατά τόπους Επιθεωρήσεις Εργασίας για να καταγγείλουν τη μη καταβολή του δώρου Πάσχα. Στη συνέχεια, συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα στην οδό Καρόλου Ντήλ και από εκεί με πορεία κατευθύνθηκαν μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου για να καταθέσουν μήνυση στην εργοδοσία.
    Οι εργαζόμενοι διεκδικούν: Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται (Δεκέμβρης, Γενάρης, Φλεβάρης, Μάρτης και επίδομα αδείας). Διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας. Πλήρη ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας και το μέλλον των εργαζομένων.

Στο πλευρό των απεργών το ΚΚΕ

Στο πλευρό τους βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, μιλώντας στους απεργούς τούς κάλεσε να μην επιτρέψουν την εργοδοσία και το κράτος της να καθορίσουν το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους. Όπως είπε, «ο αγώνας ο δικός σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις από εδώ και πέρα. Όλοι μαζί, με το σωματείο, οργανωμένα να παλέψετε για τα δίκαια αιτήματά σας. Το ΚΚΕ θα είναι δίπλα σας, θα συνεχίσει να αναδεικνύει το πρόβλημα και μέσα και έξω από τη Βουλή, θα είναι δίπλα σας με όποια μορφή αγώνα αποφασίσετε».
Πρόσθεσε ότι η εργοδοσία, είτε με την υπαγωγή στο άρθρο 99, είτε με εξαγορά, είτε με όποια άλλη μορφή αποφασίσει, «επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα με γνώμονα την εξασφάλιση των δικών της των κερδών. Στο κέντρο του δικού σας αγώνα πρέπει να είναι τα δικά σας συμφέροντα. Και πρέπει να φτάσετε μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου