ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΤΕΤΡΑΩΡΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ

    Με τετράωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες, μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης), κλιμακώνοντας τον αγώνα τους για τα δεδουλευμένα και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Επίσης, ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας και κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.
    Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα  πραγματοποίησαν απεργιακή συγκέντρωση έξω από το κατάστημα της επιχείρησης στην οδό Βενιζέλου, το οποίο δεν λειτούργησε όπως και πολλά ακόμη, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετείχαν μαζικά στην απεργία. Αύριο, Μ. Πέμπτη στις 9 το πρωί, δίνουν ραντεβού στις κατά τόπους επιθεωρήσεις εργασίας για να καταγγείλουν τη μη καταβολή του δώρου Πάσχα και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το κατάστημα στην οδό Καρόλου Ντήλ.
    Οι εργαζόμενοι διεκδικούν: Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται (Δεκέμβρης, Γενάρης, Φλεβάρης, Μάρτης και επίδομα αδείας). Διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας. Πλήρη ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας και το μέλλον των εργαζομένων.
    Καλούν το υπουργείο Εργασίας με τις υπηρεσίες του να σταματήσει να ανέχεται και να καλύπτει την εταιρεία και να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων.
Στο μεταξύ, σήμερα ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί στα δικαστήρια της Αθήνας η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής για την προστασία της επιχείρησης από τους πιστωτές, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης που κατέθεσε η εργοδοσία για την υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 99.       Μετά από αίτημα των εκπροσώπων των πιστωτών, η συζήτηση αναβλήθηκε για τις 5 Μάη.

1 σχόλιο:

  1. Ο αγώνας φέρνει πάντα αποτελέσματα ακόμα και όταν δεν είναι ορατά από την πρώτη στιγμή.
    Κάτω από την πίεση ο εργοδότης έδωσε ένα 15νθημερο.
    Σταγόνα στον ωκεανό; ΟΧΙ είναι μια αρχή, χρειάζεται ολομέτωπος αγώνας και όχι μόνο για τα δεδουλευμένα, αλλά και για το ασφαλιστικό και το φορολογικό για όλα τα μέτρα που θέλει να πέραση κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, μέτρα που πλήττουν όλους μας.
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή