-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2015


   Μαζική και μαχητική ήταν η πορεία των δυνάμεων της Κοινωνικής Συμμαχίας για την 42η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης 17 Νοέμβρη.
   Η πορεία ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα από την είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης με την μαζική συμμετοχή φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων, εργατών, συνταξιούχων, γυναικών, συνδικάτων και σωματείων,  καταλήγοντας μπροστά από το αμερικανικό προξενείο.

   Εκεί συμβολικά οι διαδηλωτές έκαψαν τις σημαίες των ΗΠΑ και της ΕΕ εκφράζοντας ταυτόχρονα με συνθήματα την οργή και την αγανάκτησή τους ενάντια στα βάρβαρα ιμπεριαλιστικά σχέδια που προωθούνται ανά τον πλανήτη αιματοκυλίοντας τους λαούς.
   Στην κορυφή της πορείας ήταν το πανό του ΣΦΕΑ, ακολούθησαν τα πανό και τα μπλοκ Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων, του ΜΑΣ, συνδικάτων, του ΠΑΜΕ, της ΟΓΕ, της ΠΑΣΕΒΕ.


  
3 σχόλια:

 1. 17 Νοέμβρη ίδρυση του ΚΚΕ
  Το Μέλλον της Ανθρωπότητας είναι ο Σοσιαλισμός
  Ας σκεφτούμε λίγο …
  Πριν λίγα χρόνια …
  Πόσο πιο ειρηνικά ήταν τα πράγματα …
  Πόσες κατακτήσεις είχαν οι εργαζόμενοι …
  Κι αν ΔΕΝ ήταν το ΝΑΤΟ και οι ΕΠΑ, πόσο πιο καλύτερα θα είμασταν !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ..τέκνο της ανάγκης και ώριμο τέκνο της οργής
  Δεν υπάρχει δικαίωμα του λάου που να μην βρήκε στο πρόσωπο και στην δράση του ΚΚΕ τον πιο αποφασιστικό υπερασπιστή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συνεχίστε στο δρόμο που μόνο εσείς ξέρετε και μόνο εσείς έχετε την δύναμη να τον περπατήσετε.Είστε η μοναδική μας ελπίδα.Οι τελευταίες μέρες είναι αρκετά όμορφες

  ΑπάντησηΔιαγραφή