-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

OXI ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ    ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο και τα βάρβαρα μέτρα, διαδήλωσε μαχητικά ο εργαζόμενος λαός Θεσσαλονίκης, που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και πήρε μέρος στο συλλαλητήριο στο Άγαλμα Βενιζέλου και στην πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
    Εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους, αλλά και από μια σειρά χώρους δουλειάς που ήδη βιώνουν την κλιμάκωση της εργοδοτικής επίθεσης, με απολύσεις, διαθεσιμότητες, μειώσεις μισθών, μαζί με τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τη νεολαία και τις γυναίκες, όλων των κλάδων, διαδήλωσαν ότι δεν αποδέχονται τη βάρβαρη πολιτική της ΕΕ. Πήραν θέση στο πραγματικό δίλημμα, κρατώντας ψηλά τη σημαία του αγώνα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, για την ανατροπή των μονοπωλίων και της εξουσίας τους.
    Στη συγκέντρωση μίλησε ο Κυριάκος Τσαούσης, από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Όπως είπε, «το σύνθημά μας μπροστά σε όλα αυτά που έγιναν ως τώρα, σε αυτά που έρχονται, είτε με ενδεχόμενο νέας αιματηρής συμφωνίας που θα την πληρώσει ο λαός, είτε με ενδεχόμενο Grexit που πάλι θα πληρώσει ο λαός, είναι: Οργάνωση - αντίσταση - αλληλεγγύη - ετοιμότητα».
    Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου οι διαδηλωτές έκαψαν σημαία της ΕΕ. Με τα συνθήματά τους έστειλαν ξεκάθαρο το μήνυμα: «Τέρμα πια στην κοροϊδία, καμία θυσία για την πλουτοκρατία», «Πόλεμος στον πόλεμο των καπιταλιστών, αυτή είναι η απάντηση των εργατών».

2 σχόλια:

  1. Μετά την ψηφοφορία στην βουλή γίνετε για μια ακόμα φορά ξεκάθαρο πώς 7 κόμματα - 2 πολιτικές: Νέο μνημόνιο με νέα επώδυνα μέτρα για το λαό... και στην ούγια: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ ― ΚΚΕ: ΡΗΞΗ με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους με ΕΡΓΑΤΙΚΗ - ΛΑЇΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τραγούδι της γκιλοτίνας ( 3 μνημονιο )
    https://www.youtube.com/watch?v=NLdn2_DnUDE

    ΑπάντησηΔιαγραφή