ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΠΑΜΕ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

    Να απαντήσει αγωνιστικά, μαζικά, μαχητικά με συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις, την μέρα ψήφισης στη Βουλή της 2ης δέσμης μέτρων του μνημονίου της βαρβαρότητας και της ντροπής, καλεί το ΠΑΜΕ τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοπασχολούμενους και τη φτωχή αγροτιά, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες.
    «Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε την πάλη μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει:
    «Η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή νέα μέτρα φωτιά για την λαϊκή οικογένεια.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοπασχολούμενους και τη  φτωχή αγροτιά, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες, όλο το λαό:
   Να απαντήσει αγωνιστικά, μαζικά, μαχητικά με συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις, την μέρα ψήφισης στη Βουλή της 2ης δέσμης μέτρων του μνημονίου της βαρβαρότητας και της ντροπής.
Αρκετά με τις απάτες τους, τις υποκρισίες τους, τα ψέματα τους. Τα παιχνίδια της κυβέρνησης με τον ανασχηματισμό δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν. Η συγκυβέρνηση επιταχύνει το αντεργατικό, αντιλαϊκό της έργο.
   Όλοι και όλες στον αγώνα!
Σχεδιάζουμε την απάντησή μας σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Δεν δεχόμαστε μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στα εργατικά δικαιώματα. Δυναμώνουμε τους αγώνες για την κάλυψη των απωλειών που είχαμε, για νέες διεκδικήσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.
Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου