ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΠΑΜΕ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


    Μαζικό και δυναμικό ήταν το συλλαλητήριο ενάντια στο δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων αντιλαϊκών μέτρων, που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Το συλλαλητήριο ξεκίνησε με συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και ολοκληρώθηκε με μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
    Χαιρετισμός στη συγκέντρωση  στο Άγαλμα Βενιζέλου, απηύθυνε ο Ανέστης Μεταξάς, αναπληρωτής γγ του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Κόκα Κόλα - 3Ε Θεσσαλονίκης.
    Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, ο οποίος τόνισε ότι «η ψήφιση από το ενιαίο αντιδραστικό μέτωπο των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ του νέου 3ου μνημονίου είναι απαίτηση των ντόπιων μεγαλοκαπιταλιστών και των ιμπεριαλιστών της EE. Κλιμακώνει, γενικεύει και αναβαθμίζει την επίθεση των δυνάμεων του κεφαλαίου σε βάρος της εργατικής τάξης της πατρίδας μας και των άλλων λαϊκών στρωμάτων».
    Ο Λ. Στολτίδης σημείωσε ότι «το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης, κοινής δράσης και κοινού αγώνα σε όλους τους εργαζόμενους σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά».
«Είναι ώρα να δώσει ο εργαζόμενος λαός τη δική του απάντηση. Να δοκιμάσει τη μεγάλη του δύναμη που ως τώρα την έβαλε σε δεύτερη μοίρα εναποθέτοντας ελπίδες σε μια κυβερνητική εναλλαγή χωρίς σύγκρουση με το δρόμο των μονοπωλίων και την ένωσή τους, την ΕΕ», πρόσθεσε το μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ.
    Όπως είπε, «όλοι και όλες μαζί, ανεξάρτητα τι ψήφιζε ο καθένας, σε όποιο θεό και να πιστεύει, ό,τι χρώμα και εθνικότητα και αν έχει, οργανωνόμαστε στο σωματείο μας, δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ.
    Αυτός είναι ο δρόμος που θα συμβάλει στο χτίσιμο της κοινωνικής συμμαχίας που θα αντεπιτεθεί για την απόκρουση των αντιλαϊκών μνημονίων, για την οργάνωση της αλληλεγγύης, την υπεράσπιση του λαού, για την αγωνιστική ενότητα του λαού με στόχο την απαλλαγή από τα μονοπώλια, τους καπιταλιστές που καταδυναστεύουν τις ζωές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου