ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή στις 7 μ.μ στο Άγαλμα Βενιζέλου,για να ακυρωθούν τα σχέδια πτώχευσης του λαού! Να ειπωθεί ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο μνημόνιο!
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
    Συνάδελφοι εργάτες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες
Ακούστε τη φωνή του ΠΑΜΕ
    Το αδηφάγο κεφάλαιο μας θέλει να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, με ελάχιστη κοινωνική ασφάλιση και σύνταξη.
Μας θέλει γονατιστούς, διασπασμένους, φοβισμένους.
    Αυτούς τους νόμους επιβάλει η ΕΕ, η ένωση του κεφαλαίου με τα συνεχόμενα μνημόνια.
Αυτούς τους νόμους και αυτά τα συμφέροντα υπηρετούν οι κυβερνήσεις τους!
    Αρκετά ματώσαμε - αρκετά πληρώσαμε!
    Αρκετά ανεχθήκαμε την κοροϊδία τους, τις απάτες τους, τις υποκρισίες τους, πότε με κάλπικα δημοψηφίσματα πότε με τις ωμές απειλές τους.
    Το ΠΑΜΕ σας καλεί
Εδώ και τώρα να πάρουμε τη ζωή μας και το μέλλον των οικογενειών και των παιδιών μας στα δικά μας χέρια.
Κανένας μόνος του - Κανένας ανοργάνωτος!
Έχουμε τη δύναμη, έχουμε τα όπλα! Να γυρίσουμε την πλάτη σε μνημόνια και αφεντικά και στις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες!
Όλοι στον αγώνα με το ΠΑΜΕ μπροστά!
Δεν δεχόμαστε
  • Τους νέους και παλιούς αντιασφαλιστικούς νόμους
  • Το συνεχόμενο χτύπημα στο λαϊκό εισόδημα, στους μισθούς, τις συντάξεις
  • Τους νέους φόρους και τα νέα χαράτσια
    Οι ζωές μας δεν αντέχουν άλλα μέτρα. Οι ανάγκες μας δεν μπορούν να συρρικνωθούν για να σωθούν τα μονοπώλια, τα κέρδη τους, το βάρβαρο σύστημά τους!
    Εδώ και τώρα κόντρα στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς, διεκδικούμε:
  • Αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Κανείς εργαζόμενος κάτω από 751 κατώτερο μισθό
  • Κάλυψη όλων των απωλειών
  • Αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας
  • Κατάργηση των αντεργατικών νόμων
  • Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων
Οργανώνουμε την απάντηση μας!
Ενισχύουμε τη δύναμη μας!
    Nα απαιτήσουμε, εδώ και τώρα, την πλήρη διασφάλιση και καταβολή στην ολότητά τους των μισθών μας, των συντάξεων, των επιδομάτων ανεργίας. Το λαϊκό εισόδημα δεν είναι κεφάλαιο, δεν έχει καμιά δουλειά στα capital control. Είναι ο κόπος μας, ο ιδρώτας μας. Δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν!
    Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση, η ενότητά μας με βάση τα ενιαία αιτήματά μας ανεξάρτητα από κλάδο και χώρο εργασίας. Ενιαία πάλη παντού. Οργάνωση παντού με αγωνιστές μπροστά στα σωματεία μας, στις λαϊκές επιτροπές, να ενισχυθεί παντού η αλληλεγγύη και η συλλογική δράση.
     Απαντάμε άμεσα και παντού σε καθυστερήσεις στην καταβολή μισθών, σε απολύσεις, σε αναγκαστικές άδειες. Δε θα πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα.
Όχι στο νέο μνημόνιο!
Δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη στα βάρβαρα μέτρα!
    Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ωμά και προκλητικά τους εργαζόμενους όταν αναφέρει πως τα μέτρα θα βασίζονται στην "κοινωνική δικαιοσύνη", ότι δήθεν "μεταφέρουν τα βάρη στα υψηλότερα στρώματα".    
    Κανείς να μη τσιμπήσει σε αυτό το παραμύθι. Το νέο μνημόνιο φέρνει νέα άγρια μέτρα στο εισόδημα, στο ασφαλιστικό, στις εργασιακές σχέσεις, νέα φοροεπιδρομή.
Οι εργαζόμενοι έχουμε τα δικά μας συνθήματα!
    Το εργατικό - λαϊκό κίνημα δεν επιτρέπεται να γίνει "ουρά" των διαφόρων επιλογών που πτωχεύουν το λαό! Να απορρίψει τους μονόδρομους των μνημονίων διαρκείας των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ που υιοθετούν τα κόμματα της πλουτοκρατίας αλλά και η ΓΣΕΕ σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές, τους επιχειρηματικούς ομίλους. Δεν βάζουμε τα συνθήματα και τους αγώνες μας κάτω από ξένες σημαίες. Δεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα, τις ίδιες ανάγκες, τους ίδιους καημούς και δυσκολίες με τους εκμεταλλευτές μας.
Καμία αποδοχή της βάρβαρης και αντιλαϊκής ΕΕ!
Με τα μονοπώλια ή με τις ανάγκες του λαού! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!
    Η ρήξη με την ΕΕ και τον δρόμο των μονοπωλίων είναι ο δικός μας δρόμος. Ο "μονόδρομος" της ΕΕ αποδεικνύεται καταστροφικός, επιζήμιος για τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα. Η ΕΕ δεν αλλάζει, δεν μπορεί να γίνει φιλολαϊκή. Είναι ο ναός της Δημοκρατίας για το μεγάλο κεφάλαιο και νεκροταφείο εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων για τη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού.
Εμείς έχουμε τη δύναμη!
Εμείς μπορούμε να ανατρέψουμε μνημόνια και βάρβαρα μέτρα!
Εμείς παράγουμε τον πλούτο! Δεν μπορεί να μοιραστεί δίκαια όταν διαχειριστές του είναι οι καπιταλιστές και τα τσιράκια τους στις κυβερνήσεις.
Εμείς πρέπει να γίνουμε κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου