ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν.Θεσ/νικης:Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει συνέδριο με βάση τις προσδοκίες των εργοδοτών



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταγγέλει τη συνεχιζόμενη προσπάθεια της ηγεσίας της ΟΙΥΕ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ομάδα Βασιλόπουλου) να αποτρέψει τη διενέργεια αληθινού ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ συνεδρίου, με πραγματικούς αντιπροσώπους εργαζόμενους.
            Αφού ματαίωσαν το συνέδριο στις 23/24 Φλεβάρη, φέρνοντας φουσκωτούς ενάντια στους αντιπροσώπους, αφού προσπάθησαν να νομιμοποιήσουν εργοδότες και διευθύνοντες συμβούλους ως αντιπροσώπους, αλλά και νόθα εκλεγμένους εργατοπατέρες, τώρα ενημερώνουν
με mail τα σωματεία πως το συνέδριο θα επαναληφθεί μεθαύριο(!!), και πως τα έξοδα βαραίνουν τους αντιπροσώπους για να συμμετάσχουν (!!!!!!). Ξεπέρασαν κάθε επίπεδο ξεφτίλας στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν πως το συνέδριο θα γίνει με τους όρους που έθεσε η εργοδοσία!
            Απαιτούμε το συνέδριο να επαναληφθεί όπως πρέπει, δηλαδή, χωρίς φουσκωτούς, χωρίς εργοδότες και διευθυντάδες, χωρίς νόθους αντιπροσώπους. Τα έξοδα να καλυφθούν από τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διαχειρίζονται η ΓΣΕΕ και η ΟΙΥΕ, άλλωστε τα ταξικά σωματεία όπως το δικό μας ματώσαμε για να εξασφαλίσουμε πως θα είμαστε οικονομικά τακτοποιημένοι. Αν ζορίζονται οικονομικά, ας ζητήσουν έκπτωση από τους μπράβους που έφεραν ενάντια στους εργαζόμενους.
            Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει συνέδριο με βάση τις προσδοκίες των εργοδοτών.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΑΞΙΚΑ! ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου