ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΠΑΜΕ:Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον νέο του ρόλο στην ένωση των εργοδοτών και … καλές δουλειές !

Για τη μη εκλογή του εργοδότη Καραγεωργόπουλου στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ
«Η προσπάθεια του εργοδότη Καραγεωργόπουλου στελέχους της ΠΑΣΚΕ να εκλεγεί αντιπρόσωπος στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ από 4 Ομοσπονδίες και 4 Εργατικά Κέντρα απέτυχε», τονίζει το ΠΑΜΕ.
Προσθέτει πως «οι εργαζόμενοι τον “έστειλαν” αδιάβαστο.
Δεν κατάφερε να εκπροσωπηθεί από καμία συνδικαλιστική οργάνωση.
Με βάση την εγκύκλιο της ΓΣΕΕ με αριθμό 7 στις 12 Σεπτέμβρη του 2018 και με βάση το άρθρο 18 του Καταστατικού της, έπρεπε να είχε καταθέσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα της οργάνωσης από την οποία δήθεν εξελέγη (Καζίνο). Η ημερομηνία κατάθεσης των εγγράφων έχει παρέλθει, κανένα έγγραφο δεν έχει κατατεθεί, καμία παραίτηση αντιπροσώπου.
Επομένως, το στέλεχος της ΠΑΣΚΕ Καραγεωργόπουλος δεν μπορεί να είναι πλέον αντιπρόσωπος στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον νέο του ρόλο στην Ένωση των Εργοδοτών, που διευρύνεται με ένα ακόμη μέλος.
Και... καλές δουλειές!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου