ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

«ΓΣΕΕ TOURS»:Από την... «Ελίτ» στο... «Παλάτι»!

οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ :  ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ
και η Ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ
Τέτοιοι... «εκπρόσωποι των εργατών» να σου πετύχουν! Από θέρετρο σε θέρετρο, από 5άστερο ξενοδοχείο σε 5άστερο ξενοδοχείο τρέχει η συνδικαλιστική μαφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, έτσι λίγο για να ξαποστάσει από τους ...σκληρούς ταξικούς αγώνες.
Από την «Ελίτ» («Elite City Resort») στην Καλαμάτα, στο «Παλάτι» («Rodos Palace») στη Ρόδο... Με τα λεφτά των εργαζομένων και μακριά από αυτούς, τρωγοπίνουν και γλεντάνε μέσα σε πανάκριβα τουριστικά
θέρετρα, με πισίνες... λιμνοθάλασσες, φοίνικες και ακριβοπληρωμένα φαγητά, σε μέρη δηλαδή που η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων με τις οικογένειές τους δεν μπορούν ούτε απέξω να περάσουν!
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον προκλητικής χλιδής, οι εργατοπατέρες λογαριάζουν να νομιμοποιήσουν τα όργια νοθείας και την ωμή εργοδοτική παρέμβαση, για να κρατούν ακόμα πιο σφιχτά το συνδικαλιστικό κίνημα υπό τον έλεγχο του κεφαλαίου. 
Ομως λογαριάζουν... χωρίς τον ξενοδόχο, χωρίς τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους!



ΑΠΟ ΤΟ 5ΑΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



ΣΤΟ 5ΑΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

όμορφα πράγματα.....προπαντός «εργατικά»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου