ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!.Ο επιχειρηματικός λαβύρινθος του ... εργοδότη - «συνδικαλιστή» της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ

Νέες πτυχές της... πολυσχιδούς επιχειρηματικής δραστηριότητας του γνωστού εργοδότη - «συνδικαλιστή», Δ. Καραγεωργόπουλου, στελέχους της ΠΑΣΚΕ, υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ και προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ), έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια, επιβεβαιώνοντας όλο και πιο καθαρά την εντεινόμενη απευθείας σύμφυση εργατοπατέρων - εργοδοσίας.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και σχεδόν 9 μήνες, πλήθος συνδικαλιστικών οργανώσεων, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και σωματεία από όλη τη χώρα απαιτούν την αποπομπή του Δ. Καραγεωργόπουλου από όσες συνδικαλιστικές οργανώσεις συμμετέχει, καταγγέλλοντας το γεγονός ότι ο εν λόγω «συνδικαλιστής» είναι ταυτόχρονα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΑΕ».
Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο «Ριζοσπάστης», σύμφωνα με επίσημα έγγραφα επιμελητηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο, επιβεβαιώνουν ότι η εμπλοκή του στελέχους της ΠΑΣΚΕ, προέδρου της ΟΙΥΕ σε επιχειρήσεις, ανώνυμες εταιρείες και όχι μόνο, σε πάρε - δώσε εταιρικών μεριδίων και εξαγορών, κορυφώθηκε όλο το 2018, γεγονός που φυσικά δεν αναιρείται από την εμφανιζόμενη αποχώρησή του από την «Πήγασος Φορτούνα Γκέιμινγκ» μόλις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου