ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ "ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Κινητοποίηση στο κατάστημα «Καρφούρ» το οποίο στεγάζεται μέσα στο εμπορικό κατάστημα «Μακεδονία» πραγματοποίησε το παράρτημα Θεσσαλονίκης του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Καρφούρ – Μαρινόπουλος, DIA».
Οι εργαζόμενοι με την κινητοποίησή τους απάντησαν στην επίθεση της εργοδοσίας για μειώσεις των μισθών, περικοπή επιδομάτων, νέα καθυστέρηση καταβολής μισθών και ατομικές συμβάσεις.

Θορυβημένη από τη συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση η εργοδοσία κάλεσε τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι, με απόφαση του σωματείου τους, θα προχωρήσουν σε ανάλογες αγωνιστικές πρωτοβουλίες και πανελλαδική απεργία μέσα στο Γενάρη.

Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Καρφούρ - Μαρινόπουλος, DIA» μέσα από τη γενική του συνέλευση, που έγινε την Κυριακή 5 Γενάρη, υπερψήφισε την πρόταση για κήρυξη απεργίας μέσα στο Γενάρη.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι της εταιρείας με τη συμμετοχή τους και τη συζήτηση που έγινε στη γενική συνέλευση έδειξαν την αποφασιστικότητά τους και τη θέληση να αγωνιστούν να μην περάσουν τα σχέδια της εταιρείας για μειώσεις των μισθών. Αντιλαμβανόμενοι πως αυτό είναι η αρχή για παραπέρα μειώσεις διατράνωσαν την απόφασή τους πως πρέπει να αγωνιστούν για να πάρει πίσω η εταιρεία το κόψιμο των δύο επιδομάτων, του γάμου και το ταμειακό.

Συμφώνησαν πως η υπόθεση του αγώνα τους είναι υπόθεση όλων των συναδέλφων της εταιρείας και για αυτό αποφάσισαν πως θα προχωρήσουν σε παρεμβάσεις, μαζικές εξορμήσεις και συσκέψεις, σε όλα τα καταστήματα του νομού και τις αποθήκες για την καλύτερη ενημέρωση, συζήτηση και προετοιμασία του αγώνα με όλους τους συναδέλφους της εταιρείας».



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου