--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

KATAΓΓΕΛΙΑ

Συνδικάτα Εργατών, όχι των εργοδοτών
Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στον αγώνα που δίνουν τα ταξικά σωματεία στην Πάτρα ενάντια στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, τους εκπροσώπους της εργοδοσίας μέσα στο εργατικό κίνημα.
Δεν θα περάσει η προσπάθεια τους να εκφυλίσουν και να βάλουν εμπόδια στο να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων ενάντια στην επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας. Οι νοθείες και τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.
Σε μια περίοδο που ο λαός στενάζει κάτω από τα βάρβαρα μέτρα δεν θα αφήσουμε να υπάρχουν μέσα στα σωματεία και σε άλλους φορείς του κινήματος ο συμβιβασμός, η υποταγή και να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της εργοδοσίας και όχι των εργατών. Αυτόν τον αγώνα δίνουν και οι συνάδελφοι στην Πάτρα αυτές τις μέρες.
Και στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και σε όλη την Ελλάδα θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου