--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Εξόρμηση τα ξημερώματα της Πέμπτης 7 Δεκέμβρη στις εισόδους της ΒΙΠΕ Σίνδου πραγματοποίησε η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και ταξικά σωματεία.
Στη διάρκεια της εξόρμησης μοίρασαν ανακοινώσεις, ενώ με ντουντούκες ενημέρωναν τους εργάτες για τις εξελίξεις με την κυβερνητική αθλιότητα με την τροπολογία σχετικά με το δικαίωμα στην απεργία.
Παράλληλα, απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10.30 π.μ.
Από τις ντουντούκες τα μέλη του ΠΑΜΕ και των ταξικών σωματείων ανάφεραν τα εξής:
«Το παραμύθι της “δίκαιης ανάπτυξης” από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχει τίποτα θετικό για τον εργαζόμενο λαό.
Σχεδιάζουν νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων. Νέα προνόμια και ενισχύσεις των μονοπωλιακών ομίλων με “ζεστό” χρήμα. Χτύπημα του εργατικού-λαϊκού εισοδήματος, με κλιμάκωση της φοροληστείας και των περικοπών, με τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, τις ιδιωτικοποιήσεις.
Οργανώνουν χτύπημα στο δικαίωμα στην απεργία για να βάλουν τους εργατικούς αγώνες και τις εργατικές διεκδικήσεις στο γύψο.
Ως εδώ με τα ψέματα, τις απάτες, τη ζωή με τα ψίχουλα Να δώσουμε μαχητική - αγωνιστική απάντηση στα νέα μέτρα πτώχευσης του εργαζόμενου λαού!
Όλες και όλοι στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10.30 π.μ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου