--!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ !!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 12.00ΜΜ !!!! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN .. !!!! ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΟΣΕ..!!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ..!!! Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ--ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ---ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

Ανακοίνωση
Δυναμώνουμε τις διεκδικήσεις μας. Οργανώνουμε την αντεπίθεση μας.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα
Δίνοντας όλες τις δυνάμεις μας για την επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 14 Δεκέμβρη για να είναι μια απάντηση σε κυβέρνηση, ΕΕ και εργοδοσία ότι δεν δεχόμαστε να γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα, συνεχίζουμε οργανώνοντας την Απεργία για τη νομική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας στις 17 Δεκέμβρη, αλλά και τον αγώνα των εργαζομένων μέσα στους χώρους δουλειάς.
Η ανάγκη αγωνιστικής απάντησης έρχεται μέσα από την ίδια την κατάσταση που βιώνουμε οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο μέσα στους χώρους δουλειάς και που αυτές τις μέρες χτυπάει κόκκινο. Μπροστά στις γιορτές εκτός από τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, 10 και 12 ώρες τη μέρα και για μέρες, πολλές φορές χωρίς διάλλειμα και χωρίς να πληρώνονται, έχουμε τις 3 Κυριακές που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, το «εορταστικό ωράριο» που καλούμαστε παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να είμαστε μέσα στα καταστήματα μέχρι αργά το βράδυ και μεθοδεύεται και η κατάργηση της 2 Γενάρη ως μέρα Αργίας, όπως έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια.
Βιώνουμε στο πετσί μας την «δίκαιη ανάπτυξη» και τα «καλά αφεντικά» που τηρούν τα νόμιμα και αναγκάζονται να τα κάνουν όλα λόγω του ανταγωνισμού. 
Πατάνε πάνω στους νόμους αυτής της κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων για να μας πείσουν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε θυσίες.
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του «Καρυπίδη» που δέχονται τρομοκρατία από την πλευρά της «Market In», με τις πλάτες της κυβέρνησης, και θα κάνουν και φέτος «μαύρα» Χριστούγεννα, αφού ούτε τα δεδουλευμένα τους έχουν πάρει ούτε τις θέσεις εργασίας τους.
Απαντάμε οργανωμένα μέσα από το σωματείο αγωνιστικά, μαχητικά, συλλογικά
Πέμπτη 14/12 Απεργούμε. Όλοι και όλες στις 9.00π.μ Τσιμισκή με Αριστοτέλους και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στις 10.30π.μ στο Αγ. Βενιζέλου
Σάββατο 16/12 Συμμετέχουμε μαζί με το Πανελλαδικό Σωματείο στα σ/μ Καρυπίδης στην κινητοποίηση στο κατάστημα της Market In στην Καρόλου Ντυλ στις 10.30π.μ. και στις παρεμβάσεις στα υπόλοιπα καταστήματα της εταιρίας.
Κυριακή 17/12 Απεργούμε για τη Νομική Κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας. Συγκέντρωση 9.30π.μ Τσιμισκή με Αριστοτέλους και στο one salonıca.


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου