ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΕΔΥΕΘ


ΕΔΥΕΘ – Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, 21/04/2017
Από την 17/04/2017 πάνω από 2.000 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις Ισραηλινές φυ-λακές έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας διαρκείας.
    Είναι χαρακτηριστικό, ότι τον τελευταίο ε-νάμιση χρόνο ο αριθμός των Παλαιστίνιων, που βρίσκονται ως πολιτικοί κρατούμενοι στα μπουντρούμια του Ισραήλ έχει υπερβεί τα 6.500 άτομα, που σε πολλές περιπτώσεις κρατού-νται χωρίς δίκη και χωρίς καν να τους έχει απαγγελθεί κατηγορία. Μεταξύ των κρατουμέ-νων υπάρχουν 62 γυναίκες, 300 ανήλικα αγόρια και κορίτσια και 13 Παλαιστίνιοι βουλευτές.
    Στα δίκαια αιτήματα των κρατουμένων, που ζητούν κατάργηση της φυλάκισης χωρίς δίκη, του πειθαρχικού μέτρου της απομόνωσης, την πρόσβαση σε τηλέφωνο, την αύξηση των επι-σκεπτηρίων και τη δυνατότητα να έχουν φωτογραφίες των συγγενών τους, το Ισραηλινό κράτος απαντάει ωμά, ότι «…δε θα διαπραγματευτεί με τους Παλαιστίνιους κρατούμενους!».
    Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Καταγγέλλουμε την εγκληματική δράσης του ισραηλινού κράτους, το οποίο στηρίζεται πολι-τικά, στρατιωτικά και οικονομικά από ΗΠΑ και ΕΕ, με σκοπό την επιβολή των μονοπωλιακών συμφερόντων στην περιοχή. Καταγγέλλουμε και τον επικίνδυνο ρόλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που βαθαίνει ακόμη περισσότερο την οικονομική, εμπορική, πολιτική και στρατιωτι-κή συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ, παριστάνοντας κυνικά, ότι αναγνωρίζει το παλαι-στινιακό κράτος και τα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού.
Απαιτούμε:
> Να σταματήσει άμεσα οι δολοφονική πολιτική ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης.
> Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής και οι έποικοι από τα κατεχόμενα Παλαι-στινιακά εδάφη.
> Να απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές.
> Ανεξάρτητο, βιώσιμο, πλήρως κυρίαρχο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΥΕΘ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥ-ΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/04/2017, ΑΠΟ ΩΡΑ 19:00.
Το Δ.Σ. της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης
Το προεδρείο της ΕΔΥΕΘ
Θεσσαλονίκη, 18/04/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου