ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ H&M

    Κάλεσμα αντίστασης και αγώνα ενάντια στις συμβάσεις υποταγής και εξαθλίωσης των εργαζομένων που θέλει να επιβάλει η πολυεθνική «H&M» απηύθυνε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με την κινητοποίηση που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μάρτη έξω από το κατάστημα της επιχείρησης στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κομνηνών.
    Η πολυεθνική «H&M» προσπαθεί να επιβάλει νέες συμβάσεις εργασίας που εντείνουν ακόμα περισσότερο την εκμετάλλευση των εργαζομένων, χειροτερεύουν τους όρους εργασίας με μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της κερδοφορίας της.
   Στη διάρκεια της κινητοποίησης, μέλη του ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων πραγματοποίησαν μαζική εξόρμηση στους εργαζόμενους του καταστήματος και τους κάλεσαν να μην υπογράψουν τις συμβάσεις υποταγής, να μη συναινέσουν στη σύγχρονη σκλαβιά, να συσπειρωθούν στο κλαδικό σωματείο και να παλέψουν για συλλογική σύμβαση εργασίας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους.     Να μπουν στον αγώνα και όσοι εργαζόμενοι δεν άντεξαν την εργοδοτική τρομοκρατία και αναγκάστηκαν να υπογράψουν τη σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου