-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ.


   Επιτροπή αγώνα ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ.        
Συνάδελφοι Οι εργαζόμενοι του σ/μ Καρυπίδη του ΑΛΜΥΡΟΥ αλλά και οι συνάδελφοι τους σε όλη την Ελλάδα συσπειρωμένοι στο Πανελλαδικό τους σωματείο δίνουν έναν πολύμηνο ηρωικό αγώνα για τα δεδουλευμένα τους καθώς και για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους με όλα τα δικαιώματα τους.
   Το τελευταίο διάστημα παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι εις βάρος τους από τον Καρυπίδη και γνωστών αλυσίδων σούπερ μάρκετ πανελλαδικά αλλά και τοπικά έτσι ώστε να πάρουν μαγαζιά αλλά χωρίς τούς εργαζόμενους με την ανοχή της κυβέρνησης.
   Είναι πρόκληση στους συναδέλφους μας της Καρυπίδης να μην βγαίνει η Εγκύκλιος που απαιτεί το σωματείο και αφορά το Π.Δ 178/2002 για την προστασία των εργαζομένων σε περίπτωση μεταβίβασης της επιχείρησης.
    Είναι πρόκληση η αδιαφορία του κράτους και των υπηρεσιών του απέναντι στα προβλήματα των συναδέλφων μας, που λόγω και της απληρωσιάς έχουν συσσωρευτή και διογκώνονται.
   Οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στο σωματείο τους έχουν καταφέρει να βάλουν εμπόδια στα σχέδια της εργοδοσίας.
Η προσπάθεια από την εργοδοσία με τις πλάτες της κυβέρνησης για να τους διάσπαση και να τους αποπροσανατολίσει δεν θα περάσει.
Ακόμη και το επίδομα των 1000Ε το κέρδισαν με τον αγώνα τους.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση την εφαρμογή του νόμου. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Παρασκευή στη συγκέντρωση των συναδέλφων μας έξω από το σ/μ Καρυπίδη διπλά στο ΚΤΕΛ στης 11 το πρωί για να εκφράσουμε την ταξική μας αλληλεγγύη.                                                        

 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου