-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Εκδήλωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της επιχειρήσης «Καρυπίδης», στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών πολύμορφης στήριξης του πολύμηνου και δύσκολου αγώνα που διεξάγουν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Μάρτη, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Σωματείου τους και της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, πριν την προβολή της ταινίας «Ψωμί και τριαντάφυλλα», ο Κυριάκος Τσιαούσης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, παρέδωσε σε εκπρόσωπο των εργαζομένων, την πρώτη δόση του χρηματικού ποσού που συγκέντρωσαν οι ταξικές δυνάμεις, απευθυνόμενες πλατιά στους εργαζόμενους με το ειδικό κουπόνι ενίσχυσης που έχει κυκλοφορήσει.
Η οικονομική εξόρμηση απλώνεται και σε άλλες περιοχές της χώρας μέσω των ταξικών σωματείων, προκειμένου να εκφραστεί πλατιά η στήριξη των εργαζομένων. Στην προσπάθεια αυτή εντάχθηκε και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, που με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους της Λιβαδειάς να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους δίνοντας από το υστέρημά τους, να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα που δίνουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών στήριξης αυτού του αγώνα, στην τελευταία σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Θερμαϊκού κλήθηκαν και συμμετείχαν εργαζόμενοι της «Καρυπίδης», οι οποίοι ενημέρωσαν για την πορεία του αγώνα τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τα παιχνίδια κάτω από το τραπέζι που παίζονται σε βάρος τους από τους επίδοξους «επενδυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου