-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αλληλεγγύη στην Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζει την αναστολή λειτουργίας της Επιτροπής Ειρήνης Τουρκίας (BARIS DERNEGI) και άλλων κοινωνικών οργανώσεων, από τις τουρκικές αρχές.


   Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Επιτροπή Ειρήνης της Τουρκίας και  στον τουρκικό λαό που, όπως και ο ελληνικός λαός, υποφέρει κάτω από τους ανταγωνισμούς και τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης. Οι διωγμοί αυτοί δεν γίνονται σε τυχαία χρονική στιγμή. Γίνονται την ώρα που μυρίζει μπαρούτι η γύρω περιοχή της Μέσης Ανατολής, την ώρα που αμφισβητείται η Συνθήκη της Λοζάνης  και αυξάνεται και η παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.

   Απαιτούμε άμεση ανάκληση αυτής  της απόφασης. Αν ψάχνουν να βρούνε τρομοκράτες στην Τουρκία, ας ψάξουν την κυβέρνηση και τα συμφέροντα που εκφράζει.

   Οι λαοί αδελφωμένοι δεν θα επιτρέψουν ούτε την τρομοκρατία, ούτε την καταστολή των λαϊκών αγώνων. Θα δυναμώσουμε τον ταξικό αγώνα, τον αγώνα ενάντια στους πολέμους, την εκμετάλλευση, τον αυταρχισμό και τη φτώχεια. 
                                                                                                       ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου