-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ N.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Στάση εργασίας στα DiscountMarkt
Σάββατο 12/11, 11.00 με 15.00
Συναδέλφοι, συναδέλφισσες στα Discount,
Εργαζόμενοι καταναλωτές,

Αγωνιζόμαστε για να πάρουν πίσω την άδικη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου μας που δουλεύει για 300 ευρώ και διεκδίκησε για όλους μας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Διεκδίκησε να παίρνουμε το διάλλειμα μας, να πληρωνόμαστε τις παραπάνω ώρες εργασίας, να μην δουλεύουμε σαν σκλάβοι για ένα κομμάτι ψωμί! 
Μη μένεις με σταυρωμένα τα χέρια, με τη λογική του «τίποτα δεν γίνεται». Ετοιμάζουνκαι μεγαλύτερη επίθεση στα μεροκάματα και τους μισθούς μας με κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων, απαγόρευση των απεργιών. Θέλουν να γίνουν νόμος οι ελαστικές σχέσεις εργασίας με τους μισθούς πείνας των 300 και 400 ευρώ, τη δουλειά 2 και 3 φορές τη βδομάδα!

Η ανάπτυξη τους θα έρθει πάνω στα συντρίμμια μας. Εμείς τι κάνουμε;
Τώρα είναι η ώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση!

  Ο αγώνας μας για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που θα καλύπτουν τις ανάγκες μας, για αυξήσεις σε μισθούς, για επανάκτηση όλων των απωλειών είναι αγώνας για επιβίωση. Οι εργαζόμενοι μόνο μέσα από το σωματείο μαςμπορούμενα έχουμε κατακτήσεις. Να μην περάσει η τρομοκρατία. Θέλουμε να δουλεύουμε και να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Έλα στη Συνέλευση του σωματείου την Κυριακή 13 Νοέμβρη στις 18.00 στο Ε.Κ.Θ

Η συμμετοχή μας στο σωματείο είναι καθοριστική για να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας! Κάνε το βήμα! Έλα στο σωματείο να μάθεις τα δικαιώματα σου, το πώς οργανωμένα μπορούμε να παλέψουμε για να έχουμε κατακτήσεις στο σήμερα.

  Παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις σε κάθε χώρο δουλειάς για συμμετοχή στην πανεργατική απεργία που καλούν οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ σε όλη τη χώρα στις 8 Δεκέμβρη!

Κανένας μόνος του!
Απαιτούμε να πάρουν πίσω την απόλυση!
                                                                                               
Το Δ.Σ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου