ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Γ.Σ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ. 6.00μ.μ
Θέμα: Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Π.Α.ΜΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, άνεργοι,
νέοι και νέες εργαζόμενοι,
Αγωνιζόμαστε για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για να έχουμε σταθερή δουλειά με δικαιώματα και όχι αυτές τις συμβάσεις των 2 και 3 ωρών, της μιας μέρα και του ένα μήνα, τις συμβάσεις που διαχωρίζουν τους εργαζόμενους πάνω των 25 ετών με τους κάτω των 25.
Αγωνιζόμαστε για αυξήσεις στους μισθούς μέσα από κλαδικές συμβάσεις, επαναφορά όλων των απωλειών, για μείωση του χρόνου εργασίας και της εντατικοποίησης.
Αγωνιζόμαστε για Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας, στο πλαίσιο της κατάργησης και των ελαστικών σχέσεων εργασίας και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας, και όχι ξεκομμένα από το ζήτημα των ΣΣΕ.
Δεν θα τους περάσει! Δεν θα μείνουμε με σκυμμένο το κεφάλι την ώρα που ετοιμάζουν το θάψιμο ότι δικαιώματος μας είχε απομείνει. Δεν την πατάμε με τις υποσχέσεις και το δήθεν κλίμα «εθνικής συναίνεσης», γιατί το μόνο που θέλουν είναι να υπάρχει σιγή νεκροταφείου μέσα στους χώρους δουλειάς.
Μόνο μέσα από το σωματείο, την οργανωμένη δράση μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις. Χρειάζεται να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, να μεταφέρεται πείρα, να συζητιούνται τα προβλήματα μέσα στους χώρους δουλειάς και να σχεδιάζουμε τη δράση μας. Μπροστά μας
έχουμε και την πανεργατική απεργία στις 8 Δεκέμβρη, για την οποία η Διοίκηση του σωματείου έχει πάρει απόφαση που πρέπει να στηριχθεί και με αγωνιστικές αποφάσεις από τη συνέλευση και τους χώρους δουλειάς.
Το σωματείο μας ανήκει στις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. Έχουμε δώσει πολλές μάχες. Δε θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει τα πάντα. Υπάρχει όμως, πολύτιμη πείρα και μπορούμε και στη Γενική Συνέλευση του σωματείου και στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Π.Α.ΜΕ, 19 και 20 Νοέμβρη μαζί με συνδικαλιστικές οργανώσεις, εργαζόμενους και άνεργους από όλη την Ελλάδα, να συζητήσουμε τις αδυναμίες μας και να βάλουμε σχέδιο αντεπίθεσης.
                                          Συμμετέχουμε όλοι Στη Γενική Συνέλευση του σωματείου                    την Κυριακή 13 Νοέμβρη, 6.00μ.μ στο Ε.Κ.Θ.
Θα συζητηθούν πολύ σημαντικά ζητήματα και έχουμε καθήκον να είμαστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου