-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ S/M «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»

    Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποίησαν το πρωί οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» (πρώην «Αρβανιτίδης»), με πρωτοβουλία του Πανελλαδικού τους Σωματείου, συνεχίζοντας τον αγώνα για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

    Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία μεταφοράς της δραστηριότητας της εταιρείας «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ «MARKET IN» και με τις πλάτες του υπουργείου Εργασίας προωθείται σχέδιο που περιλαμβάνει απολύσεις, τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων με μειώσεις μισθών και ατομικές συμβάσεις, αλλά και «κούρεμα» των χρωστούμενων δεδουλευμένων περίπου 10 μηνών.
   Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα για να αποκρούσουν τα σχέδια εργοδοτών και κυβέρνησης και να διασφαλίσουν δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα και πληρωμή όλων των δεδουλευμένων που τους οφείλονται.
    Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη προγραμματίζουν συγκέντρωση στη Βέροια, νέα κινητοποίηση την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας στη Θεσσαλονίκη η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 7 Δεκέμβρη και μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 8 Δεκέμβρη στις 10.30 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου.

1 σχόλιο:

  1. η υποδιοικήτρια του ΙΚΑ η βασιλική Τριανταφυλλίδη ποιανού σύζυγος είναι ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή