ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πολιτική της καταπάτησης κάθε δικαιώματος του λαού για να κερδίζουν οι λίγοι, διαχρονικά περιλαμβάνει και επιθέσεις ενάντια στις κινητοποιήσεις και τους αγώνες του λαού. Η κυβέρνηση χτύπησε τη μεγάλη διαδήλωση των συνταξιούχων που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις.
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζει την προσπάθεια καταστολής από τη μεριά της κυβέρνησης. Δεν ήταν «ατυχής συγκυρία», ήταν χτύπημα στους αγώνες μας και έρχεται να συμπληρώσει τα επόμενα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση και για τα οποία ζητάει τη συγκατάθεση μας. Δεν θα τους περάσει! Διεκδικούμε ζωή με αξιοπρέπεια και θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανακτήσουμε τα χαμένα και για να μην περάσουν τα σχέδια τους (κυβέρνηση-ΕΕ-επιχειρηματικοί όμιλοι).

1 σχόλιο:

  1. Όταν ο “ψαλιδοχέρης” κ. Κατρούγκαλος και η κυβέρνησή του, δηλώνουν ότι νοιάζονται για το συνδικαλιστικό κίνημα και τη συμμετοχή του λαού στους αγώνες, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες έριξαν χημικά σε πορεία συνταξιούχων, τότε διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ γκίνες για την μεγαλύτερη απάτη.

    Τα πράγματα θα ήταν τόσο γελοία, αν πίσω από τις αναφορές Κατρούγκαλου για την κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα, που είναι υπόθεση των ίδιων εργαζομένων να αντιμετωπίσουν, δεν κρύβονταν οι επιδιώξεις κυβέρνησης - θεσμών για νέο χτύπημα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα.

    Σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Γ. Κατρούγκαλου σχετικά με το συνδικαλιστικό κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή