--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

17o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Σ.Ο

Εκατοντάδες εργάτες και υπάλληλοι, από 111 χώρες και από τις πέντε ηπείρους, βρίσκονται από σήμερα στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 17ο Συνέδριο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), που ξεκινά σήμερα 5 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτώβρη στην αφρικανική χώρα. Στο Συνέδριο συμμετέχει αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ.

Όπως τονίζει η ΠΣΟ σε δελτίο Τύπου, το 17ο Συνέδριο θα είναι «μια μεγάλη, δημοκρατική, ανοιχτή, διεθνιστική και ταξικά προσανατολισμένη, συνδικαλιστική εκδήλωση».
Μεγάλη αναμένεται να είναι και η συμμετοχή, με τα στοιχεία για το σώμα του συνεδρίου να αντανακλούν την οργανωτική ισχυροποίηση της ΠΣΟ την πενταετία που πέρασε από το προηγούμενο 16ο Συνέδριο (2011, Αθήνα). Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν 1500 σύνεδροι, από 860 το 2011. Οι σύνεδροι εκπροσωπούν συνδικαλιστικές οργανώσεις από 111 χώρες (101 το 2011).
Το 31% των αντιπροσώπων προέρχεται από το δημόσιο τομέα, ενώ το 69% είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Πάνω από 340 θα είναι οι γυναίκες συνδικαλίστριες.
Η Έναρξη των εργασιών μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ στη Διεύθυνση http://www.wftucentral.org/the-17th-world-trade-union-congress-kicks-off/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου