-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»


ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 10.00 ΣΤΟ Ε.Κ.Θ
Το ΔΣ του σωματείου μας καταγγέλλει την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕ» (πρώην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ), που κατά την συνήθη πρακτική της, συνεχίζει να μας έχει απλήρωτους.1400 εργαζόμενοι της εταιρείας στερούνται καθημερινά τα απαραίτητα, γιατί αυτό απαιτεί η «ανάπτυξη» και η «πολύπλευρη επιχειρηματικότητα» της «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ».
Έχει τεράστια ευθύνη το Υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση που τόσο καιρό έβαζαν πλάτη στην επιχείρηση, που καλούσαν τους εργαζόμενους να αποδεχθούν τον διάλογο και την συναίνεση, τις αποφάσεις της εργοδοσίας και να κάνουν υπομονή. Φτάνει πια η κοροϊδία και τα παχιά λόγια των «αναρμόδιων»! Η υπομονή των εργαζομένων έχει εξαντληθεί εδώ και μήνες, δεν έχουμε ανάγκη από ωραίες και μεγάλες δηλώσεις συμπαράστασης. Δεν μας ξεγελούν τα κροκοδείλια δάκρυα.
Συμπαραστάτες μας σε όλο τον αγώνα μας ήταν και είναι η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης και όλα τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑ.ΜΕ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια σε όλα αυτά τα μέτρα που έχουν περάσει το προηγούμενο διάστημα και όσα είναι προ των πυλών, για τις εργασιακές σχέσεις, για την περιβόητη «δίκαιη ανάπτυξη» θέλοντας να μας πείσουν ότι από την αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων θα έχουμε κι εμείς όφελος. Το επόμενο διάστημα που θα ενταθεί η επίθεση της εταιρείας δηλώνουμε ότι δεν θα υποχωρήσουμε από τα αιτήματά μας.
Καλούμε τους συναδέρφους που ακόμα δεν έκαναν το βήμα, να μην συνεχίσουν να σκύβουν το κεφάλι, να μην συναινέσουν στην εξαθλίωσή μας, για να σωθούν τα κέρδη του εργοδότη. Τους καλούμε να παλέψουνε μαζί για δουλειά με δικαιώματα, με μισθό που θα καλύπτει τις ανάγκες μας, για μια αξιοπρεπή ζωή. Η επιλογή μας για συνέχιση των κινητοποιήσεων μας είναι η μόνη λύση που έχουμε σήμερα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
* Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας.
* Την διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
* Την πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης και των εργαζομένων.
Όλοι την Τρίτη 8 Νοέμβρη στις 10:00π.μ στη Γενική Συνέλευση στο Ε.Κ.Θ για συντονισμό της δράσης μας μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά, για την απεργία που προτείνουν σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ στις 24 του Νοέμβρη και για τη συμμετοχή μας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Π.Α.ΜΕ 19 και 20 Νοέμβρη.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου