ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την εργοδοσία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, η οποία ζητά από τους εργαζόμενους στην εταιρεία να υπογράψουν έγγραφη δήλωση ότι συμφωνούν με τα σχέδια της εργοδοσίας.
Συγκεκριμένα, η έγγραφη δήλωση που έχει συντάξει η εργοδοσία, αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι έχουν λάβει γνώση των διατάξεων όρων και προϋποθέσεων της συμφωνίας εξυγίανσης και ανεπιφυλάκτως συναινούν ως προς το περιεχόμενο αυτής αλλά και τους ειδικότερους όρους που τους αφορούν!
Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ δεν γνωρίζουν, ούτε τι αναφέρει το κείμενο της συμφωνίας μεταξύ δυο επιχειρηματικών ομίλων, ούτε είχαν μέχρι τώρα οποιαδήποτε ενημέρωση για τη δουλειά τους και το μεροκάματο τους.
Η μέχρι τώρα εμπειρία και στον κλάδο και από άλλους κλάδους στους οποίους οι επιχειρηματίες έχουν προχωρήσει σε ¨εξυγίανση¨, αποδεικνύει ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στις πλάτες των εργαζομένων δηλ. και με μειώσεις μισθών και με κατάργηση δικαιωμάτων και με μαζικές απολύσεις.
Να μην υπογράψει κανείς εργαζόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου