ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Π.Α.ΜΕ:ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ


 Η Οικονομική Εξόρμηση του ΠΑΜΕ προχωρά με αποφασιστικότητα και  μαχητικότητα. Ήδη Συνδικάτα και Εργαζόμενοι κάνουν τα πρώτα “κλεισίματα” δίνοντας αέρα αισιοδοξίας για την επιτυχία της εξόρμησης.
Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, κάθε εργαζόμενο να δώσει τη μάχη ενίσχυσης και ενδυνάμωσης του ΠΑΜΕ και οικονομικά.  
Σε Κάθε Συγκέντρωση, Σύσκεψη, Κινητοποίηση, Παντού με το Κουπόνι στο χέρι!
Το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για την οικονομική εξόρμηση:
Οικονομική Εξόρμηση του ΠΑΜΕ Μάιος-Ιούνιος 2016
Χωρίς Εσένα Γρανάζι Δε Γυρνά Εργάτη, Μπορείς Χωρίς Αφεντικά
Ενίσχυσε οικονομικά το ΠΑΜΕ - Δώσε Δύναμη στη Δύναμη Σου
Συνάδελφοι,
Το ΠΑΜΕ απευθύνει προς την εργατική τάξη της χώρας μας και τα συνδικάτα της, κάλεσμα συσπείρωσης και αγώνα!
Η πείρα του τελευταίου διαστήματος αποδεικνύει ακόμη περισσότερο πόσο χρειάζεται η εργατική τάξη συνδικάτα μαζικά, μαχητικά, αγωνιστικά, στην πρώτη γραμμή ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους. Η πείρα του τελευταίου διαστήματος αποδεικνύει πόσο αναγκαία είναι η ενδυνάμωση του ΠΑΜΕ και η ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος. Κυβέρνηση, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές, ΕΕ, ΔΝΤ συνεχίζουν και εντείνουν την επίθεση απέναντι στον Ελληνικό λαό. Θέλουν να επιβάλλουν νέα βάρη, νέους φόρους, νέα μέτρα. Οι θυσίες που ζητούν δεν έχουν τέλος. Όλα για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Μας θέλουν τσακισμένους, άνεργους, στη φτώχεια και την εξαθλίωση, να δουλεύουμε για ένα ξεροκόμματο. Οι εφοπλιστές να ζούνε στην χλιδή και οι νέοι εργαζόμενοι να δουλεύουν σαν πρακτικάριοι χωρίς ζωή!
Η εργατική τάξη για να απαντήσει πρέπει να ισχυροποιήσει τα δικά της όπλα. Τα συνδικάτα της και το κίνημα της. Η ενδυνάμωση του ΠΑΜΕ και οικονομικά, θα ενισχύσει την ταξική πάλη, θα δώσει νέα ώθηση στα ταξικά αγωνιστικά συνδικάτα. Η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ και η οικονομική του αυτοτέλεια θα δώσουν νέες δυνατότητες για την δράση των ταξικών δυνάμεων. Θα ισχυροποιήσουν το μέτωπο στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, στη λογική της ταξικής συνεργασίας, του συμβιβασμού και της υποταγής.
Αιμοδότης του ΠΑΜΕ και της πολύμορφης δραστηριότητας του είναι αποκλειστικά η εργατική τάξη! Παρεμβάσεις, συλλαλητήρια, κινητοποιήσεις, απεργίες, αθλητικές-πολιτιστικές δραστηριότητες, δράσεις Αλληλεγγύης, εκδοτική και διεθνιστική δραστηριότητα του ΠΑΜΕ στηρίζονται στην συνεισφορά των εργατικών σωματείων, ομοσπονδιών, εργατικών κέντρων, των συνδυασμών, επιτροπών αγώνα στους χώρους δουλειάς, στις συνοικίες, και τις εργατογειτονιές.
Η πολύμορφη και καθημερινή Αλληλεγγύη προς τους Πρόσφυγες αποτελεί ιδιαίτερο καθήκον του ταξικού κινήματος που πρέπει να δυναμώσει. Αλληλεγγύη μακριά από τον πακτωλό εκατομμυρίων που χαρίζει η Κυβέρνηση σε ΜΚΟ, την ίδια στιγμή που κάνει το ΝΑΤΟ χωροφύλακα του Αιγαίου και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή κλιμακώνονται. Αλληλεγγύη που είναι και απάντηση στις κραυγές μίσους των φασιστών της Χρυσής Αυγής.
Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν άμεσα όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΠΑΜΕ. Κουπόνια Ενίσχυσης του ΠΑΜΕ θα βρίσκονται σε κάθε Συνδικάτο, Εργατικό Κέντρο και Ομοσπονδία. Τα Συνδικάτα να απευθυνθούν πλατιά στην εργατική τάξη, τον λαό που όλο αυτό το διάστημα δώσαμε μαζί μεγάλες και δύσκολες μάχες. Στους εργαζόμενους που, ακόμη και με τις διαφωνίες τους, αναγνωρίζουν τον ρόλο του ΠΑΜΕ και κατανοούν την ανάγκη ισχυροποίησης του στους αγώνες που έρχονται.
Για Την Ενδυνάμωση Της Αλληλεγγύης, Των Αγώνων
Για Την Υπεράσπιση Των Δικαιωμάτων Των Εργαζομένων
Για Το Σήμερα Και Το Αύριο Της Εργατικής Τάξης Και Των Παιδιών Της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου