ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ


προς
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
                                  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Κύριε υπουργέ

Η  πόλη της Θεσσαλονίκης,  επί σειρά ετών γιόρταζε την ημέρα του  Αγίου Πνεύματος , κλείνοντας την αγορά της, με βάση την υπ’ αριθμ. 22/οικ. 21964 απόφαση του  Νομάρχη Θεσσαλονίκης,  (με την σύμφωνη γνώμη του κλαδικού σωματείου μας και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης),  η οποία όριζε την ημέρα αυτή ως υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης  τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα  με το άρθρο 33 του ν. 3996/2011,  καταργήθηκε η παραπάνω αρμοδιότητα, με αποτέλεσμα η αργία του Αγίου Πνεύματος να μην ισχύει.
Επειδή :
η ημέρα του  Αγίου Πνεύματος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές γιορτές της θρησκείας μας
η επισκεψιμότητα που έχουν τα καταστήματα είναι πολύ μικρή δεδομένου ότι είναι υποχρεωτική αργία για το δημόσιο
οι εργάσιμες Κυριακές περιόρισαν τραγικά τον ελεύθερο χρόνο των εργαζόμενων στο εμπόριο
το Δ.Σ. της Ένωσης  Εμποροϋπαλλήλων  Ν. Θεσσαλονίκης  ζητά να οριστεί η ημέρα του Αγίου Πνεύματος    ως αργία για τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού  Θεσσαλονίκης.

Με τη γνώση ότι συμφωνεί και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας, αναμένουμε τη θετική απάντηση σας.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου