-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/7/16 ΣΤΟ ΕΚΘ 7μ.μ
  Το δρόμο του αγώνα, με οργάνωση στα καταστήματα, συσπείρωση στα κλαδικά σωματεία και αγωνιστικές πρωτοβουλίες, επιλέγουν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Μαρινόπουλος ΑΕ» απέναντι στις αρνητικές εξελίξεις που δρομολόγησαν τα επιχειρηματικά παιχνίδια και συμφέροντα και την αίτηση υπαγωγής σε διαδικασία εξυγίανσης που υπέβαλε η εταιρεία. 
    Tο Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Μαρινόπουλος Β. Ελλάδας» διοργάνωσε την Τρίτη συγκέντρωση στις 7.00 μ.μ., στο κατάστημα του Βαρδάρη, στην οποία συμμετείχαν και κλαδικά σωματεία. Σήμερα Τετάρτη θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις, στις 7 μ.μ., στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονια» και στην Ευκαρπία, ενώ οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν και στη συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα της πόλης την Πέμπτη 30 Ιούνη, στις 8 μ.μ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/7/16 ΣΤΟ ΕΚΘ 7μ.μ

3 σχόλια:

 1. Όλοι μάθαμε σήμερα για τον Μαρινόπουλο!
  Όλοι μάθαμε για τις εξελίξεις!
  Όλοι μάθαμε για τα σχέδια εξυγίανσης, τους προμηθευτές, τις κατασχέσεις..
  Όλοι καταλάβαμε πως ο Μαρινόπουλος είναι τοξικότατος..

  Τα κλαδικά σωματεία που βρίσκονται στη δύναμη του ΠΑΜΕ όλους τους προήγουμενους μήνες αλλά και ειδικά τις τελευταίες μέρες, λύσσαξαν στην ενημέρωση και στις πρωτοβουλίες.

  Το επιχειρησιακό σωματείο που κάποτε ήταν στον ΠΑΜΕ, τα γύρισε.. Στην αρχή με βηματάκια πίσω, μετά με πιο γοργό βηματισμό, στη συνέχεια με άλματα μέχρι που επάξια μπορεί να κρατά τον τίτλο του εργοδοτικού σωματείου! Να δεις που θα τα βρούνε και στην Ομοσπονδία των Ιδιωτικών στο τέλος..

  Θα μπορούσε να γράψει κανείς αρκετά αλλά δε χρειάζεται.
  Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να αναπαράξει τη χθεσινή ανακοίνωση του επιχειρησιακού σωματείου που παίζει από το πρωί στο site του, δηλαδή λίγες ώρες πριν τις καταιγιστικές εξελίξεις!

  Όχι απλά καθησυχάζουν, όχι απλά αναμεταδίδουν τη γραμμή της εργοδοσίας αλλά τη μεταφέρουν αυτούσια! Και όχι απλά δε λένε τίποτα αλλά τη διαβεβαιώνουν (την εργοδοσία ντε), πως οι άλλοι οι κακοί που κάνουν συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες σε όλη τη χώρα είναι οι διασπαστές και οι προβοκάτορες. Διαβεβαιώνουν την εργοδοσία..
  ΔΣΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με τον Πτωχευτικό Κώδικα που είναι σε εφαρμογή όχι μόνο δε διασφαλίζεται κανένα δικαίωμα-πρώτα και κύρια η δουλειά χιλιάδων που μεγαλώνουν τον εφεδρικό στρατό της εργατικής τάξης, οι δεδουλευμένοι μισθοί και επιδόματα, οι απαιτήσεις που προκύπτουν από τους εργαζόμενους λόγω του γεγονότος-των εργαζόμενων αλλά αντίθετα είναι τέτοιο και εξυπηρετεί τέτοια συμφέροντα ώστε διασφαλίζει τις απαιτήσεις πρώτιστα του τραπεζιτικού κεφαλαίου, των προμηθευτών της αλυσίδας και του Δημοσίου, αφήνοντας στην άκρη τους χθεσινούς εργαζόμενους και σημερινούς άνεργους! Πού στ'αλήθεια να βρεθεί χώρος για τα θύματα της εργατικής τάξης με τέτοιο συνωστισμό;
  ΔΣΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τώρα είναι ώρα να μπούμε όλοι στη μάχη. Οργανωμένα! Περιφρουρούμε με κάθε τρόπο τα δικαιώματα μας, τα δεδουλευμένα μας. Είμαστε ανυποχώρητοι, απαιτούμε τους μισθούς και τα επιδόματα στο ακέραιο χωρίς ούτε ώρα καθυστέρηση! Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση στη καταβολή της μισθοδοσίας η εργοδοσία θα πάρει την άμεση μαζική αγωνιστική μας απάντηση.

  Επιλέγουμε το δρόμο του αγώνα για να υπερασπιστούμε πραγματικά τα δικαιώματα, τις ανάγκες μας! Είμαστε χιλιάδες πανελλαδικά, οι εργαζόμενοι στην Μαρινόπουλος είναι μια μεγάλη υπολογίσιμη δύναμη. Έχουμε πολλά περισσότερα να κερδίσουμε από όσα έχουμε ήδη χάσει! Ζητάμε τη στήριξη όλων των εργαζόμενων του κλάδου, όλης της εργατικής τάξης!
  Αννα Φραγκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή