-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ «Athens Ledra»

  Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση της στους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο «ATHENS LEDRA» για τον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην τρομοκρατία της εργοδοσίας.
     Οι εργαζόμενοι πρέπει να χαράξουν την δική τους πορεία, για τα δικά τους δικαιώματα, ενάντια στα σχέδια των μεγάλων επιχειρηματιών σε κάθε κλάδο.

Το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων. Μπαίνουμε μπροστά για να δυναμώσουν οι αγώνες μας, για να σταματήσουμε να δεχόμαστε να θυσιάζουμε τα δικαιώματα μας για τα κέρδη των λίγων.
   Και αυτό το παράδειγμα μας αποδεικνύει ότι μόνο ενωμένοι οι εργαζόμενοι μπορούν να αντικρούσουν κάθε επίθεση. Αποδεικνύει πως η ανάπτυξη των μεγάλων επιχειρήσεων δεν σημαίνει σταθερή δουλειά με δικαιώματα, αξιοπρεπή μισθό και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους.
  Η επίθεση στα δικαιώματα και τη ζωή μας δεν σταματάει με μια μείωση μισθού. Θέλουν να ξεμπερδεύουν μια και καλή με ότι δικαίωμα μας έχει απομείνει. Καλούμε τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους σε επαγρύπνηση, να εμπιστευτούν τη δύναμη τους και όχι τις υποσχέσεις του κράτους και των μεγάλων επιχειρήσεων. Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη, να οργανώσουμε την πάλη μας μέσα στους χώρους δουλειάς.
   Συνάδελφοι από το «ATHENS LEDRA», ο αγώνα σας είναι αγώνας που αφορά όλους τους εργαζόμενους. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να αυξηθούν οι εστίες αγώνα, να αναδείξουμε την ανάγκη ρήξης με αυτή την πολιτική που εξυπηρετεί μόνο τα μονοπώλια και αφήνει τους εργάτες στο δρόμο.

                                                Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου