-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ στην ΔΕΘ

Μεγάλο και μαχητικό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ
Με συνθήματα όπως «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη» και «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά - εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» να δονούν την ατμόσφαιρα, ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 5 Σεπτέμβρη, η μεγάλη και μαχητική πορεία του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του συλλαλητηρίου που διοργάνωσε.

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ Δημήτρη Κουτσούμπα  (δείτε εδώ δήλωσή του).
Η πορεία που ξεκίνησε από από την πλατεία Αριστοτέλους, διεσχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατέληξε στην ΔΕΘ με αφορμή τα εγκαίνια της Έκθεσης, ενώ νωρίτερα έγινε συγκέντρωση όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες.
Στο κεντρικό πανό της πορείας αναγραφόταν: «Αρκετά Ματώσαμε - Αρκετά Πληρώσαμε. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ».
Στην πορεία συμμετείχαν δεκάδες Σωματεία εργαζομένων, Λαϊκές Επιτροπές, Επιτροπές Ανέργων, καθώς και μαζικά μπλοκ των δυνάμεων της Λαϊκής Συμμαχίας, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και ΟΓΕ.
Στην συγκέντρωση που προηγήθηκε, χαιρετισμό απηύθυνε ο Λάζαρος Τσελέπης, γγ της ΠΟΕΕΠ. (Δείτε εδώ απόσπασμα). Επίσης χαιρέτησε ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ. (Δείτε εδώ βίντεο). Ακόμη στην συγκέντρωση χαιρέτησε η Ράνια Καπετανγιώργη, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ. (Δείτε εδώ βίντεο). 

Στο συλλαλητήριο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου