ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ στην ΔΕΘ

Μεγάλο και μαχητικό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ
Με συνθήματα όπως «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη» και «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά - εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» να δονούν την ατμόσφαιρα, ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 5 Σεπτέμβρη, η μεγάλη και μαχητική πορεία του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του συλλαλητηρίου που διοργάνωσε.

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ Δημήτρη Κουτσούμπα  (δείτε εδώ δήλωσή του).
Η πορεία που ξεκίνησε από από την πλατεία Αριστοτέλους, διεσχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατέληξε στην ΔΕΘ με αφορμή τα εγκαίνια της Έκθεσης, ενώ νωρίτερα έγινε συγκέντρωση όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες.
Στο κεντρικό πανό της πορείας αναγραφόταν: «Αρκετά Ματώσαμε - Αρκετά Πληρώσαμε. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ».
Στην πορεία συμμετείχαν δεκάδες Σωματεία εργαζομένων, Λαϊκές Επιτροπές, Επιτροπές Ανέργων, καθώς και μαζικά μπλοκ των δυνάμεων της Λαϊκής Συμμαχίας, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και ΟΓΕ.
Στην συγκέντρωση που προηγήθηκε, χαιρετισμό απηύθυνε ο Λάζαρος Τσελέπης, γγ της ΠΟΕΕΠ. (Δείτε εδώ απόσπασμα). Επίσης χαιρέτησε ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ. (Δείτε εδώ βίντεο). Ακόμη στην συγκέντρωση χαιρέτησε η Ράνια Καπετανγιώργη, μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ. (Δείτε εδώ βίντεο). 

Στο συλλαλητήριο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου