--ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ--ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ

Συνάδελφε στης 20-9-15 ψηφίζεις τους δοκίμασες όλους και δεξιούς και κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς και «αριστερούς» μην αφήσεις να σε ξεγελάσουν πάλη.


ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ 
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7873262864317343934#editor/target=post;postID=4146472870683550882;onPublishedMenu=a

6 σχόλια:

 1. «Γιατί αρνούμαι τροφή στους χορτάτους που ζητούν ολοένα κι άλλη, κι άλλη, κι άλλη πείνα» (ΕΛΥΤΗΣ).
  Το διαδικτυακό προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ κυκλοφόρησε σήμερα. Θυμίζοντας τα πεπραγμένα των κομμάτων της προηγούμενης Βουλής, επισημαίνει ότι δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου!
  https://www.youtube.com/watch?v=3z6Ifemq-e8
  Μην τσιμπάς τώρα ΚΚΕ
  ΔΣΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οταν στην αναλγησία αντιστέκεσαι με ανθρωπιά.
  Οταν στη διαφθορά αντιστέκεσαι με εντιμότητα.
  Οταν στον καιροσκοπισμό αντιστέκεσαι με την Ιστορία.
  Οταν στο ψέμα αντιστέκεσαι με αποδείξεις.
  Σήμερα μόνο με την ψήφο, μια απλή ψήφο που σύντομα θα γίνει κραυγή.
  Θα φροντίσουμε εμείς γι' αυτό.
  ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ.
  Αννα Φ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ήμουνα νιος και γέρασα. Ακούγοντας ωραία λόγια και μεγάλα. Από τη Ν.Δ ότι θα έκανε τους αγρότες επιχειρηματίες και θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα έκανε περήφανα τα νιάτα και τιμημένα τα γηρατειά και μας οδήγησε στους κάδους απορριμμάτων. Από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α 1,2 και τις όποιες άλλες εφεδρείες που δεν πιστεύουν στην Δευτέρα Παρουσία, που δεν είναι δογματικοί και αυτιστικοί, ωστόσο μας καταδίκασαν στην εξαθλίωση με το τρίτο μνημόνιο.
  Δίχως αγώνες δεν αλλάζει τίποτε. Είναι η μοναδική ελπίδα που μας έχει απομείνει. Γι΄αυτό στις εκλογές ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ !
  Ευθύμιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και οι δήμαρχοι και οι βουλευτές του ΚΚΕ ένα μόνο σκοπό έχουν την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργατών, μικροαγροτών και των αυτοαπασχολούμενων. Ο Κώστας Πελετίδης είναι ένας, από αυτούς, Κομουνιστής!!!! Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
  Μην μασάς ΤΩΡΑ ΚΚΕ!!!!
  ΔΣΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 20-9 ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί έχουμε αγώνες αύριο.
  Μαρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. To spot της ΚΝΕ
  http://www.kne.gr/
  ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ…
  ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
  ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
  ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ
  ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
  ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
  ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015

  ΑπάντησηΔιαγραφή