--ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ--ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

ΑϊλάνΑμερική, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, οι δολοφόνοι 

2 σχόλια:

 1. Αμερική, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, σκοτώνουν καθημερινά δεκάδες ανθρώπους στην χώρα τους και όχι μόνο.
  Οργή γι αυτό που συντελείτε στις θάλασσες οικογένειες ολόκληρες, άνθρωποι, παιδιά δολοφονούνται.
  Οι κυβέρνησης τις ΕΕ δεν κάνουν τυπωτά για αυτό το δράμα που οι ιδίου είναι υπεύθυνοι.
  Τα Κροκοδείλια δάκρυα, της ελληνικής κυβέρνησης δεν πρέπει να πείθει κανένα αφού και η ιδία συμμετέχει σ αυτόν τον πόλεμο.
  ΔΣΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι εικόνες των 2 παιδιών από τη Συρία που πνίγηκαν μαζί με τη μητέρα τους στην προσπάθεια για πιο ασφαλή ζωή, η απόγνωση και η αγωνία στα πρόσωπα των επιζώντων μεταναστών μάς γεμίζει οργή και αγανάκτηση.
  Η μετανάστευση, η προσφυγιά, τα κυκλώματα παράνομης διακίνησής τους, οι πνιγμοί, οι απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης είναι αποτελέσματα της βάρβαρης πολιτικής που εφαρμόζουν ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, που επεμβαίνουν και εξαπολύουν πολέμους για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των μονοπωλίων. Από τη μια εκπαιδεύουν και εξοπλίζουν δυνάμεις όπως τους ισλαμιστές του ISIS για να προωθούν τα σχέδιά τους και από την άλλη φράζουν τα σύνορα, αυξάνουν τα μέτρα παρεμπόδισης των προσφύγων, με αποτέλεσμα να θρηνούμε καθημερινά ανθρώπινες ζωές. Να θρηνούμε αθώα παιδικά πρόσωπα.
  Κατάργηση των Κανονισμών του Δουβλίνου και όχι μόνο αλά καρτ αναστολή εφαρμογής.
  Άμεσα μέτρα γρήγορης διεκπεραίωσης των διαδικασιών καταγραφής και ταυτοποίησης. Επαρκής στελέχωση των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη διάσωση, την υποδοχή, την περίθαλψη και τη μετακίνηση. Να στηριχθούν με τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομές.
  ΠΑΜιτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή