ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ"



   Την απόλυση όλων των εργαζομένων από τα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και στο Μέτσοβο καταγγέλλει η διοίκηση του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων.
   Η διεύθυνση της επιχείρησης στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης προχωράει σε απολύσεις, ενώ στα πολυάριθμα καταστήματα που διατηρεί έχει άμεση ανάγκη από προσωπικό, αφού δεν καλύπτονται οι ανάγκες λειτουργίας των καταστημάτων για την εξυπηρέτηση των πελατών. Παρά τις διαβεβαιώσεις στελεχών της επιχείρησης ότι θα απορροφηθούν σε άλλα καταστήματα μέχρι την Παρασκευή, τη Δευτέρα τους ανακοινώθηκε η απόλυσή τους.

   Σε ανακοίνωσή του το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτίδης» σημειώνει:
   «Η ψυχολογική πίεση που δέχτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, η καθυστέρηση των δεδουλευμένων, η ανασφάλεια, αλλά και η άσχημη καθημερινή κατάσταση μέσα στα καταστήματα διαμόρφωσαν ένα κλίμα απογοήτευσης και παράδοσης άνευ όρων. Μέσα σ' όλη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί οι εργαζόμενοι πρέπει να συσπειρωθούν στο σωματείο τους, να οργανωθούν και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, τα δεδουλευμένα τους.
   Ο θυμός και η απογοήτευση να δώσουν τη θέση τους στην αποφασιστικότητα και την πάλη. Έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε ενωμένοι και μαχητικοί, μπορούμε να κερδίσουμε. Γι' αυτό η συμμετοχή όλων μας στο συλλαλητήριο είναι απαραίτητη, για να στείλουμε μήνυμα στην εργοδοσία πως είμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε:
   Να πληρωθούν όλοι οι μισθοί μας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην καταβολή τους.
   Να μη χαθεί καμία θέση άλλη θέση εργασίας, απορρόφηση των συναδέλφων από τα καταστήματα που κλείνουν στα άλλα καταστήματα του ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου