--ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ--ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ"   Την απόλυση όλων των εργαζομένων από τα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και στο Μέτσοβο καταγγέλλει η διοίκηση του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων.
   Η διεύθυνση της επιχείρησης στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης προχωράει σε απολύσεις, ενώ στα πολυάριθμα καταστήματα που διατηρεί έχει άμεση ανάγκη από προσωπικό, αφού δεν καλύπτονται οι ανάγκες λειτουργίας των καταστημάτων για την εξυπηρέτηση των πελατών. Παρά τις διαβεβαιώσεις στελεχών της επιχείρησης ότι θα απορροφηθούν σε άλλα καταστήματα μέχρι την Παρασκευή, τη Δευτέρα τους ανακοινώθηκε η απόλυσή τους.

   Σε ανακοίνωσή του το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτίδης» σημειώνει:
   «Η ψυχολογική πίεση που δέχτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, η καθυστέρηση των δεδουλευμένων, η ανασφάλεια, αλλά και η άσχημη καθημερινή κατάσταση μέσα στα καταστήματα διαμόρφωσαν ένα κλίμα απογοήτευσης και παράδοσης άνευ όρων. Μέσα σ' όλη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί οι εργαζόμενοι πρέπει να συσπειρωθούν στο σωματείο τους, να οργανωθούν και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, τα δεδουλευμένα τους.
   Ο θυμός και η απογοήτευση να δώσουν τη θέση τους στην αποφασιστικότητα και την πάλη. Έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε ενωμένοι και μαχητικοί, μπορούμε να κερδίσουμε. Γι' αυτό η συμμετοχή όλων μας στο συλλαλητήριο είναι απαραίτητη, για να στείλουμε μήνυμα στην εργοδοσία πως είμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε:
   Να πληρωθούν όλοι οι μισθοί μας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην καταβολή τους.
   Να μη χαθεί καμία θέση άλλη θέση εργασίας, απορρόφηση των συναδέλφων από τα καταστήματα που κλείνουν στα άλλα καταστήματα του ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου