ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του σωματείου μας στις 13/11/14   σε  συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει την επέτειο του  «Πολυτεχνείου».

Ο  ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του ’73  ήταν η κορυφαία στιγμή της αντιδικτατορικής πάλης του λαού και της νεολαίας στα χρόνια της στρατιωτικής δικτατορίας (1967-‘74).
Απ’ τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου και απ’ όλη την ιστορία της αντιδικτατορικής πάλης αντλούμε πείρα και διδάγματα, εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε για να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά χούντες και φασισμό, φτώχεια κι ανεργία, πολέμους και δυστυχία.
Τιμούμε τη εξέγερση του Πολυτεχνείου, οργανώνοντας την πάλη μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική,  δυναμώνοντας τους ταξικούς αγώνες του ΠΑΜΕ, συμβάλλοντας  στην ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας  ενάντια στα μονοπώλια,  ενάντια στην εκμετάλλευση. 
Τιμούμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στις 27 του Νοέμβρη.
Η διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης,  θα καταθέσει στεφάνι  στο μνημείο του Πολυτεχνείου στις 12 το μεσημέρι την Δευτέρα 17/11/14  καλεί  όλους τους συναδέλφους στο εμπόριο,  όλους τους εργαζόμενους της πόλης να συμμετάσχουν:  
Την Δευτέρα 17/11/14 ώρα 5 μ.μ στην συγκέντρωση στο Πολυτεχνειο και στην αντιιμπεριαλιστική πορεία προς το Αμερικάνικο προξενείο.
 
Για το Δ.Σ.
 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ              ΗΛΙΑΣ ΤΖΙΩΝΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου