--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του σωματείου μας στις 13/11/14   σε  συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει την επέτειο του  «Πολυτεχνείου».

Ο  ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του ’73  ήταν η κορυφαία στιγμή της αντιδικτατορικής πάλης του λαού και της νεολαίας στα χρόνια της στρατιωτικής δικτατορίας (1967-‘74).
Απ’ τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου και απ’ όλη την ιστορία της αντιδικτατορικής πάλης αντλούμε πείρα και διδάγματα, εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε για να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά χούντες και φασισμό, φτώχεια κι ανεργία, πολέμους και δυστυχία.
Τιμούμε τη εξέγερση του Πολυτεχνείου, οργανώνοντας την πάλη μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική,  δυναμώνοντας τους ταξικούς αγώνες του ΠΑΜΕ, συμβάλλοντας  στην ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας  ενάντια στα μονοπώλια,  ενάντια στην εκμετάλλευση. 
Τιμούμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στις 27 του Νοέμβρη.
Η διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης,  θα καταθέσει στεφάνι  στο μνημείο του Πολυτεχνείου στις 12 το μεσημέρι την Δευτέρα 17/11/14  καλεί  όλους τους συναδέλφους στο εμπόριο,  όλους τους εργαζόμενους της πόλης να συμμετάσχουν:  
Την Δευτέρα 17/11/14 ώρα 5 μ.μ στην συγκέντρωση στο Πολυτεχνειο και στην αντιιμπεριαλιστική πορεία προς το Αμερικάνικο προξενείο.
 
Για το Δ.Σ.
 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ              ΗΛΙΑΣ ΤΖΙΩΝΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου