--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ S/M ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου η Πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου καθώς και το μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στην Μαρινόπουλος επισκέφτηκαν τα γραφεία και τις αποθήκες της Αρβανιτίδης. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια εξόρμησης των δύο σωματείων προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για την Γενική Συνέλευση, καθώς και για το κλείσιμο της αποθήκης και των γραφείων, ώστε να υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας των συναδέλφων. Η αντιπροσωπία θα έθετε το ζήτημα της αποθήκης και στη Διοίκηση της επιχείρησης.Η στάση της επιχείρησης ήταν παράνομη και καταχρηστική και απαράδεκτη γιατί οι αντιπρόσωποι των σωματείων έχουν δικαίωμα και κυρίως υποχρέωση να ενημερώνουν τους συναδέλφους, έχουν υποχρέωση να παρεμβαίνουν στο χώρο εργασίας, δεν είναι «ξένοι», έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να οργανώνουν τους εργαζόμενους για να διαφυλάξουν τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά τους.
Η πραγματικότητα είναι ότι με κανέναν τρόπο δεν θέλουν να φαίνεται η σχέση που υπάρχει των δύο εταιρειών (ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ) και πολύ περισσότερο δεν θέλουν το συντονισμό των σωματείων μας και την συμπόρευση των εργαζομένων για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων. Ενώ ξεκίνησαν οι μεταθέσεις σε άλλα καταστήματα του ομίλου, ενώ συνεχίζονται οι απολύσεις, θέλουν να αποκοιμίσουν τους εργαζόμενους ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλουν να σπείρουν την διχόνοια και την απογοήτευση.
Κατανοούμε τον πανικό τους και την προσπάθειά τους να μας αποτρέψουν να μιλήσουμε με τους συναδέλφους. Εξυπηρετούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Έχουμε πείσμα, έχουμε υπομονή και πάνω από όλα είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που μας επιφυλάσσουν. Η απάντησή μας είναι η συσπείρωση μας στο σωματείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου