ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!! ΟΙ ΚΑΠΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!!!!ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.30μμ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-----ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ..!!! !ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΙΠΟΥΛΟΣ - DIA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι, η Διοίκηση του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις Καρφούρ- Μαρινόπουλος- DIA καταγγέλλει την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της προέδρου του κλαδικού Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, Σοφίας Καλαντίδου. Το «έγκλημα» που διέπραξε η πρόεδρος του Σωματείου μας ήταν να υπερασπιστεί τα αυτονόητα δικαιώματά μας στην εργασία, στον συνδικαλισμό και κατ’επέκταση στη ζωή μας. Η απόφαση, βεβαίως, του «ανεξάρτητου», «τυφλού» και «καθόλου πολιτικά και ταξικά καθοδηγούμενου συστήματος δικαιοσύνης» της χώρας μας δυστυχώς δεν μας ξάφνιασε στο παραμικρό, αφού αποτελεί την προέκταση ή και το επιστέγασμα όλων των κατασταλτικών μέτρων και μηχανισμών που έχουν ψηφιστεί και υλοποιηθεί από την κυβέρνηση υπέρ των αφεντικών τους που όλως παραδόξως είναι οι εργοδότες μας και όχι εμείς, ο εργαζόμενος λαός αυτού του τόπου!

Απάντησή μας η οργάνωση, η αλληλεγγύη, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στην Κυβέρνηση, στα τσιράκια τους και σ’όσους μας θέλουν διαιρεμένους, μόνους και φοβισμένους εμείς απαντάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

Δίνουμε δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την

1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα στην Αθήνα.

Εκεί θα είμαστε όλοι για να ενωθούμε και να πορευτούμε σε ένα αύριο που ΕΜΕΙΣ θα πρωταγωνιστούμε.

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου