ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Π.Α.ΜΕ 4/10/14

                                 
Μαζική πορεία στους κεντρικούς δρόμους πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη .«Παλλαϊκός ξεσηκωμός τώρα, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, ανασύνταξη του εργατικού κινήματος», έγραφε το πανό του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και «Η εξαθλίωση δεν μας ταιριάζει, ψηλά το κεφάλι, οργάνωση παντού», το πανό του Συνδικάτου επισιτισμού - τουρισμού».

  Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο 'Άγαλμα του Βενιζέλου. Μιλώντας ο Γιώργος Ευθυμιάδης, γγ του Σωματείου εργαζομένων στην Κόκα-Κόλα, μετέφερε την εμπειρία του απεργιακού αγώνα των εργαζομένων και δήλωσε παρών στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την 1η Νοέμβρη. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Νίκος Νάτζμε, από τη γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ

                                                           ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/10/14
Το ΠΑΜΕ από κοινού με τις Επιτροπές Ανέργων, τις Λαϊκές Επιτροπές, στο πλαίσιο της δίμηνης καμπάνιας για τα ζητήματα της ανεργίας, της ανασφάλιστης και απλήρωτης εργασίας, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 3 Οκτώβρη το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά του ΟΑΕΔ (Δωδεκανήσου).

Φωνάζοντας συνθήματα κατά της ανεργίας και της ασκούμενης αντιλαϊκής πολιτικής, που τη γεννά και την αναπαράγει, εξέφρασαν ταυτόχρονα την κατηγορηματική τους αντίθεση εναντίον του νέου συνδικαλιστικού νόμου, της απελευθέρωσης των ομαδικών απολύσεων, της περαιτέρω ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων και της νέας επίθεσης στο Ασφαλιστικό, που δρομολογούν η συγκυβέρνηση και η τρόικα. Παράλληλα μοίρασαν υλικό με τα αιτήματά τους, ενώ πολλοί ήταν οι άνεργοι που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο το Σάββατο 4 Οκτώβρη, στο Άγαλμα Βενιζέλου, στις 11 το πρωί. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ήταν πολύ μεγάλος ο αριθμός των ανέργων που είχε πάει στο κεντρικό υποκατάστημα του ΟΑΕΔ προκειμένου όπως είπαν είτε να καταγραφούν στη λίστα ανεργίας, είτε να αναζητήσουν κάποια δουλειά, ενώ πολλοί ήταν επίσης αυτοί που τόνιζαν ότι ψάχνουν για δουλειά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά μάταια.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του συλλαλητηρίου της 1ης Νοέμβρη στην Αθήνα το ΠΑΜΕ καλεί στις 4 Οκτώβρη σε συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις. Για τη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου