ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Εξόρμηση τα ξημερώματα της Πέμπτης 7 Δεκέμβρη στις εισόδους της ΒΙΠΕ Σίνδου πραγματοποίησε η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και ταξικά σωματεία.
Στη διάρκεια της εξόρμησης μοίρασαν ανακοινώσεις, ενώ με ντουντούκες ενημέρωναν τους εργάτες για τις εξελίξεις με την κυβερνητική αθλιότητα με την τροπολογία σχετικά με το δικαίωμα στην απεργία.
Παράλληλα, απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10.30 π.μ.
Από τις ντουντούκες τα μέλη του ΠΑΜΕ και των ταξικών σωματείων ανάφεραν τα εξής:
«Το παραμύθι της “δίκαιης ανάπτυξης” από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχει τίποτα θετικό για τον εργαζόμενο λαό.
Σχεδιάζουν νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων. Νέα προνόμια και ενισχύσεις των μονοπωλιακών ομίλων με “ζεστό” χρήμα. Χτύπημα του εργατικού-λαϊκού εισοδήματος, με κλιμάκωση της φοροληστείας και των περικοπών, με τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, τις ιδιωτικοποιήσεις.
Οργανώνουν χτύπημα στο δικαίωμα στην απεργία για να βάλουν τους εργατικούς αγώνες και τις εργατικές διεκδικήσεις στο γύψο.
Ως εδώ με τα ψέματα, τις απάτες, τη ζωή με τα ψίχουλα Να δώσουμε μαχητική - αγωνιστική απάντηση στα νέα μέτρα πτώχευσης του εργαζόμενου λαού!
Όλες και όλοι στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10.30 π.μ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου