--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


«Όχι» στο χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας

Για αυτές τις αντεργατικές της πολιτικές η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει πάρει και πάλι τα συγχαρητήρια της τρόικας, του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ελλήνων καπιταλιστών.
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία στηρίζει τις αγωνιστικές διαδηλώσεις που διοργανώνει σήμερα το ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Στηρίζουμε όλους τους εργαζόμενους που ζουν και αγωνίζονται ενάντια στις αντισυνδικαλιστικές και αντιδημοκρατικές πολιτικές της ελληνικής κυβέρνησης.
Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με όλα τα συνδικάτα που αντιδρούν στην παρεμπόδιση του δικαιώματος της απεργίας.
Το δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν είναι ιερό όπλο. Είναι μια κατάκτηση της παγκόσμιας εργατικής τάξης που κερδήθηκε με ποτάμια από αίμα των εργατών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Σήμερα σε περίοδο που το καπιταλιστικό σύστημα είναι σάπιο, η διεθνής μπουρζουαζία μαζί με τη νομενκλατούρα διεθνών οργανισμών και τη συνενοχή ρεφορμιστικών συνδικαλιστικών ηγεσιών έχουν ανοίξει μια συζήτηση μέσα στο Διεθνή Οργανισμό Εργασίας με στόχο την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας.
Στα σχέδια αυτά η ελληνική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τρέχει από τους πρώτους να δηλώσει υποταγή και συστράτευση. Να δείξει το δρόμο σε όλες τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις.
Καλούμε τα μέλη της ΠΣΟ, όλα τα αγωνιστικά συνδικάτα να εκφράσουν ενεργητικά την αλληλεγγύη τους στο ΠΑΜΕ και σε όλους τους εργαζόμενους της Ελλάδας, απαιτώντας να παρθεί πίσω αυτή η βρώμικη αντεργατική πρόταση νόμου. Ο αγώνας αυτός μας αφορά ΟΛΟΥΣ.
Ό,τι κερδήθηκε με αίμα δεν θα το σβήσει καμία κυβέρνηση με τα μολύβια της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου