ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


«Όχι» στο χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας

Για αυτές τις αντεργατικές της πολιτικές η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει πάρει και πάλι τα συγχαρητήρια της τρόικας, του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ελλήνων καπιταλιστών.
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία στηρίζει τις αγωνιστικές διαδηλώσεις που διοργανώνει σήμερα το ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Στηρίζουμε όλους τους εργαζόμενους που ζουν και αγωνίζονται ενάντια στις αντισυνδικαλιστικές και αντιδημοκρατικές πολιτικές της ελληνικής κυβέρνησης.
Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με όλα τα συνδικάτα που αντιδρούν στην παρεμπόδιση του δικαιώματος της απεργίας.
Το δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν είναι ιερό όπλο. Είναι μια κατάκτηση της παγκόσμιας εργατικής τάξης που κερδήθηκε με ποτάμια από αίμα των εργατών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Σήμερα σε περίοδο που το καπιταλιστικό σύστημα είναι σάπιο, η διεθνής μπουρζουαζία μαζί με τη νομενκλατούρα διεθνών οργανισμών και τη συνενοχή ρεφορμιστικών συνδικαλιστικών ηγεσιών έχουν ανοίξει μια συζήτηση μέσα στο Διεθνή Οργανισμό Εργασίας με στόχο την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας.
Στα σχέδια αυτά η ελληνική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τρέχει από τους πρώτους να δηλώσει υποταγή και συστράτευση. Να δείξει το δρόμο σε όλες τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις.
Καλούμε τα μέλη της ΠΣΟ, όλα τα αγωνιστικά συνδικάτα να εκφράσουν ενεργητικά την αλληλεγγύη τους στο ΠΑΜΕ και σε όλους τους εργαζόμενους της Ελλάδας, απαιτώντας να παρθεί πίσω αυτή η βρώμικη αντεργατική πρόταση νόμου. Ο αγώνας αυτός μας αφορά ΟΛΟΥΣ.
Ό,τι κερδήθηκε με αίμα δεν θα το σβήσει καμία κυβέρνηση με τα μολύβια της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου