ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Μέρα Δράσης η Τρίτη 28 Απρίλη

Μέρα Δράσης την Τρίτη 28 Απρίλη, με πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, οργανώνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις από διαφορετικούς κλάδους σε όλη τη χώρα.
Στάσεις εργασίας, συνελεύσεις και συγκεντρώσεις σε κλάδους και χώρους που βρίσκονται σε λειτουργία, αλλά και αγωνιστικές παρεμβάσεις για τους εργαζόμενους που έχουν βρεθεί μαζικά στην ανεργία, που αντιμετωπίζουν τον συνδυασμό εκ περιτροπής εργασίας, αναστολής συμβάσεων κ.ο.κ., είναι οι βασικοί άξονες των δράσεων που σχεδιάζονται με επίκεντρο αιτήματα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

«Πληρώσαμε πολλά. Δεν θα πληρώσουμε ξανά!», είναι το σύνθημα με το οποίο το ΠΑΜΕ καλεί συνδικαλιστικές οργανώσεις και εργαζόμενους να αγκαλιάσουν αυτήν τη νέα συντονισμένη πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου