Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον πολύμηνο δίκαιο αγώνα ενάντια στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας. Καλούμε όλα τα σωματεία να δείξουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους. Κανένας μόνος του!
Όπως η επίθεση των εργοδοτών είναι ενιαία, έτσι και ο αγώνας ενός κλάδου είναι υπόθεση όλων. Επιβάλλεται ενιαία απάντηση. Εμείς έχουμε πληρώσει για την ανάπτυξή τους και για τα κέρδη τους. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε την κρίση τους και τους ανταγωνισμούς τους. Κάθε φορά που ξεσπούν αντιθέσεις ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μόνιμα θύματα είμαστε εμείς.
Ο μόνος δρόμος είναι η οργάνωση, ο κοινός μας αγώνας ενάντια στην πολιτική των εργοδοτών που στηρίζεται από την κυβέρνηση και το κράτος της .
Απαιτούμε να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα, να διατηρήσουν οι εργαζόμενοι τις δουλειές τους με το ίδιο εργασιακό καθεστώς ανεξάρτητα από τον εργοδότη.
Οι τοπικές αρχές -Δήμος και Περιφέρεια- να σταματήσουν τώρα τις διακοπές νερού και ρεύματος στα σπίτια των απλήρωτων οικογενειών, αντί να τους κοροϊδεύουν με παχιά λόγια και χτυπήματα στην πλάτη.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών δε μπορεί να παριστάνει πλέον τον Πόντιο Πιλάτο. Μπορεί να επιβάλλει στους νέους ενοικιαστές τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας του υπάρχοντος προσωπικού.

 http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/02/blog-post_83.html

http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/02/blog-post_45.html


http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/02/blog-post_94.html


 http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/02/blog-post_1.html

 http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/01/blog-post_83.html

2 σχόλια:

 1. Γιατι το επίδομα από το υπουργείο που δώσανε στους εργαζόμενους του καρυπιδη στη χαλκιδικη κάποια άτομα δεν το πήρανε παρόλο που βρίσκονται σε επίσχεση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επικοινώνησε με το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτιδη» ( Καρυπίδης )

   2310268673 πρόεδρος ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

   Διαγραφή