ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧ.ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ Β.Ε


Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι

Κυβέρνηση-«Θεσμοί»-Μεγαλοεργοδοσία ετοιμάζουν για ακόμη μια φορά να μας φορτώσουν τα βάρη της κρίσης τους. Χρησιμοποιώντας τον «μπαμπούλα» της «αξιολόγησης» φέρνουν «πακέτα» νέων μέτρων που τσακίζουν το εισόδημά μας και διαλύουν την εργατική νομοθεσία, μεταξύ άλλων:
Ελεύθερες ομαδικές απολύσεις
οριστική κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων,
δραστική μείωση του αφορολογήτου,
νέο πετσόκομμα των ήδη πενιχρών συντάξεων
και άλλες αντεργατικές ρυθμίσεις

Σήμερα έχει αποδειχτεί περίτρανα πως τίποτα δεν γίνεται όταν δεν κάνουμε τίποτα. Οι αγώνες που δώσαμε το καλοκαίρι συνέβαλλαν στην καταβολή των δεδουλευμένων, έβαλαν εμπόδια στα σχεδία της εργοδοσίας.
Αν δε θέλουμε να ζούμε με μισθούς πείνας, χωρίς δικαιώματα και το «μπαμπούλα» της απόλυσης, ο δρόμος του αγώνα και της οργάνωσής μας στο Σωματείο είναι μονόδρομος.
Όπως αντιστεκόμαστε στον εμπαιγμό και την απληρωσιά απέναντι στη δική μας εργοδοσία, έτσι ενωνόμαστε με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο εμπόριο, τη βιομηχανία, τον επισιτισμό και άλλους κλάδους και διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα νέα μέτρα. Δίνουμε απάντηση στα νέα μέτρα που ετοιμάζουν.

Ο φόβος και η μοιρολατρία δε μας έσωσαν από κάτι, το αντίθετο έγινε. Ένα πράγμα
φοβούνται, την οργανωμένη αντίδραση μας, γι’ αυτό προσπαθούν να μας έχουν διαιρεμένους και απογοητευμένους.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα δικά μας χέρια για τις δικές μας  ανάγκες για τη ζωή που μας αξίζει.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ! ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ!

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των σωματείων
την Τρίτη 21 Φλεβάρη στις 6.30 μμ στη Θεσσαλονίκη στο Αγ. Βενιζέλου
και σε πολλές πόλεις τις Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου