ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
    Με τετράωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες έως και το Μ. Σάββατο συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα super market «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης) κλιμακώνοντας τον αγώνα για τα δεδουλευμένα και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
    Στα Γιάννενα από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι της επιχείρησης έχοντας συμπαραστάτη στον αγώνα
τους το κλαδικό σωματείο εμποροϋπαλλήλων και λοιπών ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Ιωαννίνων, πραγματοποίησαν περιφρούρηση στο κατάστημα της Χαριλάου Τρικούπη. Και τα 3 καταστήματα που έχει η επιχείρηση στο νομό δεν λειτούργησαν.
    Οι εργαζόμενοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο χώρο μέχρι νωρίς το απόγευμα, έχοντας και την αλληλεγγύη συναδέλφων τους και από άλλα ταξικά σωματεία (Οικοδόμων, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Επισιτισμού, Συνταξιούχων) οι οποίοι έδωσαν το παρών από το πρωί. Στήριγμα τους είχαν επίσης και μέλη των οικογενειών τους.
     Σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης ενημέρωναν τον κόσμο για τις εξελίξεις που υπάρχουν στη συγκεκριμένη αλυσίδα super market, τους καλούσαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου