ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΨΗΦΗΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ




Φώτο: O ΕΛΑΣ στην Μάχη για την Σοδειάς (1943 - 1944)!

    Τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού και Τουρισμού
εκφράζουν την αγωνιστική αλληλεγγύη και συμπαράταξη στο δίκαιο αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών που έχουν στο στόχαστρό τους την ταξική αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την αντιαγροτική ΚΑΠ της ΕΕ, με τις οποίες οδηγούνται σε φτωχοποίηση και στην ανεργία πολλές δεκάδες, ακόμα χιλιάδες μικροί αγρότες. Τασσόμαστε σύσσωμοι στο πλευρό τους, καθώς και αυτοί, όπως άλλωστε και οι δικοί μας κλάδοι χτυπήθηκαν, χτυπιούνται και θα χτυπηθούν το επόμενο διάστημα από την ίδια βάρβαρη, αντιλαϊκή πολιτική.
Ο εχθρός μας είναι κοινός - ο αγώνας μας έχει στόχο.
    Όπως χτυπιέται η εργατική τάξη από την καπιταλιστική κρίση και τα βάρβαρα ταξικά μέτρα που υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας το 3ο μνημόνιο που ψήφισε από κοινού με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι έτσι χτυπιέται και η φτωχή αγροτιά. Η συγκυβέρνηση συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ νομοθετώντας ακόμα σκληρότερους αντιλαϊκούς νόμους σε Ασφαλιστικό, φορολογία, εργασιακά για όλο το λαό.
    Με το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, τους δυσβάσταχτους φόρους σε εισόδημα και χωράφια, του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, τις μεγάλες αυξήσεις των εισφορών στον ΟΓΑ και τον ΕΛΓΑ, την εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας, θα μειωθεί εκ νέου δραστικά το εισόδημα των μικρομεσαίων αγροτών και θα οδηγήσει σημαντικό τμήμα τους στην εξαθλίωση και στο ξεκλήρισμα. Χιλιάδες αγρότες παραμένουν ανασφάλιστοι, χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη, αφού δεν έχουν να πληρώσουν τις εισφορές στον ΟΓΑ. Το τσάκισμα των μικρών και μεσαίων αγροτών οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερες στρατιές ανέργων, ανειδίκευτων - εξαθλιωμένων εργατών.
    Την ώρα που η αγροτιά ξεκληρίζεται, εμείς αγοράζουμε όλο και πιο ακριβά τα προϊόντα. Για τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες η ενίσχυση των μεγάλων καπιταλιστικών αγροτικών επιχειρήσεων όχι μόνο δεν διασφαλίζει την παραγωγή ποιοτικών τροφίμων για τη λαϊκή οικογένεια, αλλά αντίθετα σημαίνει χαμηλής ποιότητας προϊόντα, διατροφικά σκάνδαλα, ακρίβεια και εξαθλίωση.
Γνωρίζουμε καλά για λογαριασμό ποιών χτυπάει η συγκυβέρνηση εμάς και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα : Για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, της μεγαλοεργοδοσίας».


-ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ N.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
                  ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.
-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ
-Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών – Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΙΕΡΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
-Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών
 Καθαριότητας και Φύλαξης ( Εργολαβίες ) προς Ιδιώτες και φορείς
του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα Κεντρικής Μακεδονίας
-Σύλλογος Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων νομού Θεσσαλονίκης – Κεντρικής Μακεδονίας
 και Δυτικής Μακεδονίας
-Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης

Κοινό μέτωπο εργατών αγροτών

1 σχόλιο:

  1. Εργάτες, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, γυναίκες, άνδρες, νέοι, νέες, σηκωθείτε τώρα από καρέκλες, ντιβάνια, κρεβάτια και όλοι στους δρόμους για να μην κατατεθεί στην βουλή το τερατούργημα.
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή