ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΜΕ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ



   Μαζική αποστολή της Επιτροπής Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Οκτώβρη στο σιδηροδρομικό σταθμό στο ύψος ελέγχου, αναχώρησης και διέλευσης των προσφύγων στην Ειδομένη του Κιλκίς προς τα Σκόπια.
    Η αποστολή, με τρία πούλμαν που αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη, διένειμε είδη πρώτης ανάγκης στους ίδιους τους πρόσφυγες, όπως τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, ενώ έγινε δεκτή με συγκίνηση, τραγούδια και συνθήματα από τους πρόσφυγες. Μάλιστα πολλά από τα παιχνίδια είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από παιδιά σχολείων της Θεσσαλονίκης, τα οποία απευθύνονται και με χειρόγραφα μηνύματα προς τα προσφυγόπουλα, με τα οποία τα παροτρύνουν να κάνουν κουράγιο και να μη φοβούνται.
    Τα σωματεία, οι φορείς, οι σύλλογοι και οι ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Ημαθία, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της Επιτροπής Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, φτάνοντας στην Ειδομένη πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό φωνάζοντας συνθήματα αλληλεγγύης υπέρ των μεταναστών και προσφύγων, ενώ το πανό του ΠΑΜΕ έγραφε στην ελληνική και αγγλική γλώσσα: «Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι».
    Στους πρόσφυγες απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στα αραβικά εκπρόσωπος της Επιτροπής Αλληλεγγύης (διαβάστε παρακάτω στο συνημμένο αρχείο τον χαιρετισμό στα ελληνικά), μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με τους πρόσφυγες να χειροκροτούν και να παίρνουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση, καθώς αναγνωρίζουν τις πρωτοβουλίες και τον ρόλο του ΠΑΜΕ στην εκδήλωση της ταξικής αλληλεγγύης.
   Στην αποστολή συμμετέχει και ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου