--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ

 


ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος, 4ο γραφείο

Τηλ.2310 268-673, 6987697179, 6986075810

Email: enosiemporiothess@gmail.com

http://emporoupallilos.blogspot.gr/ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ

Όπως πληροφορηθήκαμε από τα social media (τέτοιες πληροφορίες από που άλλου), ο γνωστός εργοδότης-συνδικαλιστής του

Facebook, Twitter, Tik Tok κλπ, εκλεγμένος με τα γκλοπ των ΜΑΤ στη ΓΣΕΕ, Καραγεωργόπουλος, έφυγε από την Πάτρα, δε σταμάτησε στην Αθήνα και πήγε να κάνει συμβολική Πρωτομαγιά στην Καρδίτσα. Στο μεσοδιάστημα της διαδρομής έσωσε και τους εργαζόμενους των Praktiker, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος με.. ποστάρισμα στο Facebook, το οποίο και στέλνει παντού για εσωτερική κατανάλωση!


Μπορεί οι εργαζόμενοι των Praktiker να μην γνωρίζουν τη βοήθεια του καθώς δε γνωρίζουν και τον ίδιο, αλλά θα φροντίσουμε εμείς για αυτό. Με το συγκεκριμένο κείμενο θα βρεθούμε ξανά αύριο στο κατάστημα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και θα το συζητήσουμε αναλυτικά με τους συναδέλφους, μπροστά και στην προετοιμασία της απεργίας που οι ίδιοι αποφάσισαν στις 6 Μάη, γυρνώντας την πλάτη στη σημερινή τσιπουροκατάνυξη της ΓΣΕΕ. Η σύγκρουση όλες αυτές τις μέρες γίνεται με φυσική παρουσία και όχι με συμβολικές, διαδικτυακές ενέργειες και «γιορτούλες». Καλούμε επίσης τους συναδέλφους μας στην Πάτρα και στις άλλες πόλεις, να κάνουν το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου