--ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!..ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ..!!!..Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ

 


ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος, 4ο γραφείο

Τηλ.2310 268-673, 6987697179, 6986075810

Email: enosiemporiothess@gmail.com

http://emporoupallilos.blogspot.gr/ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ

Όπως πληροφορηθήκαμε από τα social media (τέτοιες πληροφορίες από που άλλου), ο γνωστός εργοδότης-συνδικαλιστής του

Facebook, Twitter, Tik Tok κλπ, εκλεγμένος με τα γκλοπ των ΜΑΤ στη ΓΣΕΕ, Καραγεωργόπουλος, έφυγε από την Πάτρα, δε σταμάτησε στην Αθήνα και πήγε να κάνει συμβολική Πρωτομαγιά στην Καρδίτσα. Στο μεσοδιάστημα της διαδρομής έσωσε και τους εργαζόμενους των Praktiker, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος με.. ποστάρισμα στο Facebook, το οποίο και στέλνει παντού για εσωτερική κατανάλωση!


Μπορεί οι εργαζόμενοι των Praktiker να μην γνωρίζουν τη βοήθεια του καθώς δε γνωρίζουν και τον ίδιο, αλλά θα φροντίσουμε εμείς για αυτό. Με το συγκεκριμένο κείμενο θα βρεθούμε ξανά αύριο στο κατάστημα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και θα το συζητήσουμε αναλυτικά με τους συναδέλφους, μπροστά και στην προετοιμασία της απεργίας που οι ίδιοι αποφάσισαν στις 6 Μάη, γυρνώντας την πλάτη στη σημερινή τσιπουροκατάνυξη της ΓΣΕΕ. Η σύγκρουση όλες αυτές τις μέρες γίνεται με φυσική παρουσία και όχι με συμβολικές, διαδικτυακές ενέργειες και «γιορτούλες». Καλούμε επίσης τους συναδέλφους μας στην Πάτρα και στις άλλες πόλεις, να κάνουν το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου