-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για τον συνάδελφο μας που έχασε την ζωή του από επιπλοκές του κορονοϊού

 

ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος, 4ο γραφείο

Τηλ.2310 268-673, 6987697179, 6986075810

Email: enosiemporiothess@gmail.com

http://emporoupallilos.blogspot.gr/

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της για τον συνάδελφο μας που έχασε την ζωή του από επιπλοκές του κορονοϊού. Ο αδικοχαμένος συνάδελφός μας εργαζόταν ως κρεοπώλης στο κατάστημα του Μασούτη στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Είναι ο δεύτερος θάνατος συναδέλφου πριν καν κλείσουν δέκα μέρες από την απώλεια ενός ακόμα συναδέλφου που δούλευε στο κατάστημα του Σκλαβενίτη στον Πειραιά. Μας γεμίζει θλίψη και μπόλικη οργή το γεγονός πως από την αρχή της πανδημίας

φωνάζουμε και απαιτούμε να παρθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας παντού αλλά ιδιαίτερα στα σούπερ μάρκετ κόντρα στην επικίνδυνη λογική ότι τα μαζικά τέστ και οι απολυμάνσεις για τους εργοδότες είναι κόστος χωρίς όφελος.

Επιβεβαιώνεται ότι η αγανάκτηση που υπάρχει θα πρέπει να στραφεί στις εγκληματικές ευθύνες των εργοδοτών που αφήνουν εκτεθειμένους τους συναδέλφους στον κίνδυνο ακόμα και του θανάτου, καθώς και της κυβέρνησης, η οποία τους δίνει κάλυψη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα λάστιχο και τα ελλιπή μέτρα προστασίας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί το αίσχος, εμποροϋπάλληλοι να μετακινούνται ακόμα και από νομό σε νομό για να μην κλείσουν τα καταστήματά τους οι μεγαλοεργοδότες.

Αποδεικνύεται πως δεν φτάνει η ατομική μας ευθύνη για να δικαιολογηθούν οι λειψές ΜΕΘ, το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι πεθαίνουν αβοήθητοι στα σπίτια τους, το ότι ένα χρόνο μετά περιοχές σαν την Χαλκιδική έχουν ελάχιστα ασθενοφόρα, μηδαμινά κέντρα υγείας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα η εργοδοσία, το κράτος, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας μας. Ξεκαθαρίζουμε ότι το σωματείο θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να υπερασπιστεί το δικαίωμα των συναδέλφων στην υγεία και στην ζωή τους.

Να προστατευτεί η υγεία του λαού με κάθε κόστος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου