ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης:Κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους σε επικοινωνία με το σωματείο απέναντι στις πιέσεις της εργοδοσίας ενόψει καιρικών συνθηκών!

 ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος, 4ο γραφείο

Τηλ.2310 268-673

Email: enosiemporiothess@gmail.com

http://emporoupallilos.blogspot.gr/Στη δουλειά και με δυο μέτρα χιόνι; Ε, όχι!Για άλλη μια χρονιά καλούμαστε να πάμε στη δουλειά με κάθε κόστος, την στιγμή που η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει ήδη ανακοινώσει ακραία καιρικά φαινόμενα. Η εμπειρία από προηγούμενες χρονιές, όπου πολλοί εργοδότες δεν έλαβαν υπόψιν το γεγονός

ότι υπήρχαν ανυπέρβλητα εμπόδια, λόγω καιρικών συνθηκών, για την πρόσβασή μας στη δουλειά και απαίτησαν την παρουσία μας, δείχνει τι θα γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις και φέτος. Μάλιστα, σε γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ, η εργοδοσία κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν… ταξί(!!!) για να φτάσουν στις αποθήκες της, ενώ σε πολλά καταστήματα, οι εργαζόμενοι εξαναγκάστηκαν να φτάσουν με τα πόδια στο χώρο δουλεία τους!

Προφανώς, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από εκείνους που την υγεία μας την βάζουν στη ζυγαριά του κέρδους, που μας αφήνουν ουσιαστικά απροστάτευτους μέσα στην πανδημία, που αποκρύπτουν κρούσματα κορονοϊού, αλλά και εργατικά ατυχήματα στους χώρους δουλειάς.

Να μην το δεχτούμε! Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης καλεί κάθε συνάδελφο που αδυνατεί να μεταβεί στην εργασία του, αλλά δέχεται πιέσεις, είτε καλείται να δουλέψει σε εξωτερικούς χώρους (πχ παραλαβές προϊόντων) χωρίς μέτρα προστασίας από το ψύχος, να έρθει σε επαφή με το σωματείο. Κανένας μόνος του απέναντι στις πιέσεις της εργοδοσίας!


Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6987697179

6986075810Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου